İYİ Parti Edirne İl Başkanlığının Yeni Üye Çalışmaları Sürüyor

tarafından
67
İYİ Parti Edirne İl Başkanlığının Yeni Üye Çalışmaları Sürüyor

İYİ Parti’ye katılan Meral Akşener’in okul arkadaşının rozetini İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir taktı. Demir, “İYİ Parti ailemiz her geçen gün büyüyor” dedi.

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, yeni üye çalışmalarını ve saha organizasyonlarını aralıksız sürdürüyor.
Üye sayısını her geçen gün arttıran İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, partiye üye olan Genel Başkan Meral Akşener’in İstanbul Üniversitesinden arkadaşı Nilgün  Özkaya’nın rozetini taktı.

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İYİ Partinin üye sayısını arttırdığını ifade ederek, “İYİ Parti ailemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanlığımıza gelerek ailemize katılan Nilgün Özkaya partimize hoş geldi. Nilgün Özkaya hanımefendi, Genel Başkanımız ile İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde beraber okumuştur. Aynı zamanda dönemin siyasi büyükleriyle kitap yazacak kadar anıları olmuş çok değerli bir üyemizdir” dedi.

Üye çalışmaları konusunda tüm teşkilatların gece gündüz çalıştığını dile getiren Başkan Demir, “Edirne’de çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Kapı kapı geziyoruz. Hem halkımızın sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz, hem de yeni üye kaydı yapıyoruz. Vatandaşlarımızı kalkınmacı, demokrat, milliyetçi ve güçlü bir Türkiye için üye olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı