İYİ Partili Çakmaklı’dan AKP’ye: “Koltuk bekası için FETÖ’yle tekrar kanka olursanız şaşırmam”

tarafından
71
İYİ Partili Çakmaklı’dan AKP’ye: “Koltuk bekası için FETÖ’yle tekrar kanka olursanız şaşırmam”

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, AK Parti kurmaylarının Erbakan ile ilgili ifadelerine yönelik açıklama yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın, “Rahmetli Erbakan çok temel atardı. Sanayileşmeye çok meraklı bir siyasetçiydi. Ama iş bir ara o kadar ilerledi ki boş tarlaya temeller attılar.” ifadelerine tepki gösterdi. Akbaşoğlu, “Sayın Lütfü Türkkan, nasıl ülkemizin kalkınması için canla başla çalışan rahmetli Erbakan Hocamıza iftira attıysanız, tarihimizin en büyük hizmet ve eserlerini aziz milletimize kazandıran sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a da iftira atıyorsunuz. Şahidimiz eserlerimiz ve milletimizdir.” dedi.

Türkkan ise, Erbakan’a yönelik açıklamasına açıklık getirerek “AK Parti iktidarının Kanal İstanbul projesini eleştirirken ülkemizin kalkınmasına dair duruşundan taviz vermeyen merhum Necmettin Erbakan Hoca ile ilgili sözlerimin yanlış bir anlaşılmaya sebep olmasından dolayı üzgünüm.” şeklinde konuştu.
 

 

“ERBAKAN SİYONİZME HİZMET ETTİĞİNİZİ SÖYLEMİŞTİ”
 

AK Parti’nin Erbakan savunmasına bir yanıt da İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı’dan geldi. Çakmaklı, “Siyonizme hizmet ettiğinizi ve ne kadar sinsi olduğunuzu söyleyen Sayın Necmetin Erbakan üzerinden duygu sömürüsü yapıyorsunuz. Koltuk bekası için FETÖ’cülerle tekrar kanka olursanız hiç şaşırmam valla.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı