Kahkaha, aksiyon, macera: “Ayak İşleri” çok yakında gain’de!

tarafından
91
Kahkaha, aksiyon, macera: “Ayak İşleri” çok yakında gain’de!

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın birlikte yer aldığı  ‘Ayak İşleri’, şimdiden komedi-aksiyon türünün en başarılı örneklerinden biri olmaya aday. Komik anların yanı sıra aksiyon sahneleriyle de kendinden söz ettirecek dizinin senaristliğini Caner Özyurtlu ve Volkan Öge paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor. 

 

Çekimleri halen devam eden Ayak İşleri, çok yakında GAİN izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Yeni nesil dijital içerik platformu GAİN’in izleyicisini kahkahaya boğacak yepyeni dizisi     

Ayak İşleri, çok yakında yayına giriyor. Komedi dünyasının popüler ismi Çağlar Çorumlu ve yetenekli oyuncu Güven Murat Akpınar’ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Caner Özyurtlu ve Volkan Öge birlikte yazarken, dizinin yönetmenliğini ise Caner Özyurtlu üstleniyor.

 

Görev odaklı maço Vedat ve politik doğruculuğa kafayı takmış Z kuşağı Evren’in yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları, kıvrak bir komedi diliyle anlatan dizi, aynı zamanda aksiyon sahneleriyle de teknik anlamda da üstün bir iş olarak dikkat çekmeye hazırlanıyor.

 

Köpek kaçırmaktan apartman toplantısına katılmaya, hepsi birbirinden “ciddi” ayak işlerini yerine getirmeye çalışan Evren ile Vedat’ın her bölümde birbirinden değerli sürpriz konuk oyuncularla şenlenecek maceraları, hem komedi hem aksiyon sevenleri ekran başına çağırıyor.

 

Ayak İşleri, Mayıs ayında Gain’de!

 

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı