Kendisi Küçük Etkisi Büyük Balsam

tarafından
101
Kendisi Küçük Etkisi Büyük Balsam

Minik kutularda sunulan balsam, dudaklar, eller, ayaklar, saçlar hatta derin olmayan yaralar için dev bir iyileştirici etki yaratıyor. 

 

Yüzde yüz doğal özler içeren, rahatlatıcı Le Petit Remède’den bir parça bile kullanmak, hassasiyet, kuruluk problemlerinde gösterdiği onarıcı performans nedeniyle hayat kurtarıcılarınızdan biri olmaya aday. 

 

Bitkilerin Mucizesi

Koşturmaca ile geçen günlük hayatınızda, tatilde, seyahatte, işyerinde her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz  bu çok amaçlı balm, kuru bölgeleri yoğun şekilde besleyerek, cildi korumaya ve onarmaya yardımcı olur. Petrolatum, yapay renk ve koku içermeyen, mineral yağlar olmadan formüle edilen balm, kuruluktan kaynaklanan küçük tahrişleri yatıştırır, hatta rahatlatıcı masaj kremi olarak da kullanılabilir.

 

Cildinizin en iyi arkadaşı olmaya aday balsam, ister evde, ister dışarıda acil durumlarda, derdinize deva olmaya hazır. 

 

Dört mevsim çantanızın demirbaşı olmaya aday balsam, özellikle yaz ve sonbahar aylarında kuru cildi onarmada üstün performans gösteriyor. 

 

Fiyat:

 

Petit Remedy 100 gr – 390 TL

Petit Remedy 15 gr – 135 TL

Petit Remedy 6 gr – 80 TL

 

 

 

Almond Supple Skin Oil

 

İhtiyacınız olan biraz ekstra nem ve ışıltı ise Almond Supple Skin Oil (Badem esnek cilt yağı) ile tanışmalısınız. Yüzde 50'den fazla omega 6 zengini badem yağı ve omega 3 içeren kamelya yağı ile formüle edilen esnek cilt yağı cilde anında nüfuz eder ve gün boyu sürecek bir ışıltı bırakır. 

 

Badem şeklindeki şişesi, sprey başlığına sahiptir ve bu sayede mikro damlacıklar halinde dağıttığı yağ ile uzun süreli bir nemlendirme sağlar. Badem yağı ve ketencik yağının kusursuz kombinasyonu ile daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha dolgun bir cilt sunar!

 

Almond Supple Skin Oil 100 ml – 400 TL

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı