Kerem Alışık, yeni Paraf reklam kampanyası için kamera karşısına geçti

tarafından
299
Kerem Alışık, yeni Paraf reklam kampanyası için kamera karşısına geçti

Halkbank ve Kerem Alışık işbirliğinin ikinci filmi yayına girdi. Yenilenen Paraf Kart için çekilen filmde Kerem Alışık ve Halkbank’ta yeni işe başlayan Ömer’in hikâyesi kaldığı yerden devam ediyor. Genç bankacı Ömer, bu kez Kerem Alışık’ın meydan okumasını kabul edip hem kredi hem banka kartı yeni Paraf’ı “tek kelime” ile anlatmaya çalışıyor. Yenilenen Paraf’ı kullanan ve memnun kalanlar “tek kelimelik” isabetli tanımlamalarıyla Ömer’i bu yarışta geride bırakıyor. 2020’de 8. yaşını dolduran Paraf ailesinin hem kredi hem banka kartı özelliği, “tek kelime” ile teknolojik, avantajlı ve pratik olarak tanımlanıyor.

Reklam filmini, yeni Paraf’ın banka ve kredi kartının özelliklerini tek kartta toplamasını tek kelime ile anlatma üzerine kurduklarını vurgulayan Halkbank Kurumsal İletişim Daire Başkanı Dr. Hasan Zeybek şunları ifade etti:

“Paraf ile müşterilerine sağladığımız kullanım kolaylığını yalın bir mesajla aktarmak istedik. Bir ürünü, bir hizmeti en iyi tanımlayacak kişi, ondan yararlanan kişidir. Filmde, yeni Paraf’ı kullanan ve hayatına kattığı kolaylıktan memnun kalan müşterilerimizin kendi perspektiflerinden tek kelime ile nasıl en doğru tanımlamayı yaptıklarını görüyoruz. Müşterilerimizin kartın özelliklerini genç bankacı Ömer’den daha iyi anlatması, yeni Paraf’ın kendi kendini anlatan bir ürün olduğu mesajını da taşıyor.”

Halkbank ve Kerem Alışık yine liderliğe oynuyor

Halkbank’ın Kerem Alışık ile çalıştığı ilk filmin büyük beğeni topladığını ve yayına girdiği dönemde haftalarca hem tüm kategorilerde hem de finans kategorisinde liderliğini koruduğunu belirten Zeybek şöyle konuştu:

“İlk filmdeki ‘Önce Halk, Sonra Bankayız’ sloganı, bankacılığa yaklaşımımızı ve müşterilerimizle aramızdaki bağı çok iyi tanımladı. Kerem Alışık da bankamızın duruşuyla uyumlu, enerjisi ve iyi niyeti halka geçen çok başarılı bir seçim oldu. Yeni Paraf kampanyamız için çekilen reklam filminde de iletişim dilimizdeki samimiyetimizi sürdürüyoruz. Yeni filmimizin de izlenme, beğeni ve hatırlanma oranları ile uzun süre zirvede kalmasını bekliyoruz.”

Türkiye’nin en güzel turizm rotalarını Paraf’lıyor

Paraf iletişiminde reklam filminin yanı sıra saha aktivitelerini de kullanarak tüketiciyle birebir iletişim kurulması hedefleniyor. Paraf’ın Youtube kanalından yayımlanan, Cengiz Ferhat Altay’ın sunduğu“Paraflı Rotalar” projesi kapsamında Türkiye’nin en güzel doğal, tarihi ve coğrafi güzelliklerini gezen ekip, ziyaret ettikleri lokasyonlar hakkında bilgiler vermenin yanı sıra, bu lokasyonlarda rastladıkları diğer ziyaretçiler ve yerel halkla keyifli sohbetler de gerçekleştiriyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)