“Keşke” Yerine “İyi ki” Demek İçin: AgeSA Hayat ve Emeklilik!

tarafından
82
“Keşke” Yerine “İyi ki” Demek İçin: AgeSA Hayat ve Emeklilik!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AvivaSA, yeni ortaklık yapısıyla değişen ismini AgeSA olarak duyurmuştu. Avrupa’nın köklü sigorta şirketlerinden uluslararası sigorta grubu Ageas ile yoluna devam eden AgeSA, hayatı “keşke”ler yerine “iyi ki”lerle doldurmak için varız mesajını verdiği lansman filmini yayınladı. 

 

Sabancı holding, 200 yıllık geçmişe sahip uluslararası sigorta grubu Ageas ile birlikte oluşturduğu yeni ortaklık yapısıyla, ismini AgeSA olarak açıklamıştı. AgeSA lansman filminde, bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanındaki tecrübesiyle, sigortacılığın insan hayatındaki anlamını yeniden tanımlamak ve insanlara “iyi ki sigortalıyım” dedirtmek için varız mesajını verdi. Hayatın içerisinden pek çok “iyi ki” denilecek ana tanık olduğumuz reklam filminde 7’den 70’e herkese hitap eden AgeSA, yüzlerde tebessüm oluşturuyor. Bir aile buluşmasından, yeni kurulan bir işyerinin ilk gününden, kavuşulan emeklilik hayallerinden ve farklı birçok “iyi ki” anlarından sahneler gördüğümüz reklam filmi, “Hayatınızı ‘keşke’ler yerine, ‘iyi ki’lerle doldurmak için varız.” mesajını veriyor. Değişen ismi, yeni sloganı ve yenilenen logosuyla AgeSA, bir sigorta şirketini diğer şirketlerden ayıran şeyin insanlara ne kadar çok “iyi ki” dedirtebildiği olduğunu söylüyor. Televizyon, dijital, açıkhava, radyo ve yazılı basında yer alan lansman kampanyasının filmi 4129 Grey imzasını taşıyor.

 

AgeSA’da atılan her adım gelecekte bir “iyi ki” olarak döner 

AgeSA’nın yeni reklam kampanyası hakkında oldukça heyecanlı olduğunu belirten AgeSA Genel Müdürü Fırat Kuruca şu açıklamalarda bulundu: “AgeSA olarak yeni marka vaadimizi yeni varlık nedenimizi odağımıza alarak oluşturduk. Varlık nedenimizi; “Mutlu bireyleri olan güven dolu bir toplum hedefiyle işimizin özündeki iyiliği sunmak için varız.” olarak belirledik. Tüm faaliyetlerimizde, ürünlerimizde,  hizmetimizde, iletişimlerimizde ve kültürümüzde bu varlık nedenini yansıtmak istiyoruz. “Sigortanın insanların iyiliği için olduğunu” onlara hatırlatabilecek ve kanıtlayabilecek bir şirketiz. Yeni marka söylemimizi ise “İyi ki” olarak belirledik. Lansman için hazırladığımız reklam filmimizde müşterilerimize “keşke” yerine “iyi ki” dedirtmek için var olduğumuzu anlatıyoruz. Logomuzda yer alan boomerang ikonu da “AgeSA’da atılan her adım gelecekte bir “iyi ki” olarak döner” mesajını veriyor. Reklam filmimizi de “iyi ki” teması üzerinden şekillendirdik. Hayatın içinden, “iyi ki” dediğimiz anları gösterdiğimiz reklam filmimizle hem tecrübeli hem de yeni olan şirketimizin yeni ismini ve marka idealini tanıtmış olduk. Bu dönüşüm ve bu yenilik bize dinamik bir enerji yaratıyor.”

 

Reklamveren:                                 AgeSA Hayat ve Emeklilik

Reklamveren Temsilcisi:              Yeşim Taşlıoğlu, Özgecan Okay, Güliz Örnek, Gamze Kurt, Melis Kabadayı, Meltem Işık, Hasan Yaz

Ajans:                                                4129Grey

CEO:                                                  Alemşah Öztürk

ECD:                                                  Sami Basut

VP:                                                    Leslie Krespin Tuncel

CDO:                                                 Kayhan Dural

Kreatif Direktör:                            Merve Gezer Subaşı

Tasarım Direktörü:                       Koray Doyran

Kreatif Grup Yöneticisi:                 Tuğkan Cabbar

Art Direktör:                                    Özden Tokkuş, Büşra Aksu 

Strateji Ekibi:                                   Eren Alphan, Tunga Şen

Müşteri İlişkileri:                            Ayşenaz Altınöz, Cansen Zoga, Levent Tüker, Ayşe Hocaoğlu

Prodüksiyon Ekibi:                         Gülşah Batıbeki, Kasım Bektaş, Can Aran, Sezgin Saka

Dijital İletişim Ekibi:                       Emre Hacısalihoğlu, Aytaç Erdoğan, Batuhan Dinlenmez, Didem Dezer, Ali Ufuk Özgül, Selin Saka, Soner Saygılı, Sena Yaman, Sena Durmaz Ateş

Yapım Şirketi:                                  Depo Film

Yönetmen:                                       Serdar Dönmez

Müzik:                                               Rahman Altın

Medya Ajansı:                                 Mediacom

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı