Kızılboğa grup toplantısını değerlendirdi

tarafından
235
Kızılboğa grup toplantısını değerlendirdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’de yeni yasama yılının ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıyı değerlendiren İYİ Parti Bingöl İl başkanı Hasan Kızılboğa, ilk grup toplantılarının tüm İYİ Parti camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı ‘Yeni Ekonomi Programı’nı, “Damat Bakan pembe tablolarla millete yeni masallar anlattı” ifadesiyle eleştirdi.

HALK YARGIYA GÜVENMEZ OLDU

Toplantıyı değerlendiren İYİ Parti Bingöl İl başkanı Hasan Kızılboğa, “Sayın Genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi konuşmasında önemli noktalara değindi. Sayın genel başkanımızın dediği gibi ükemizde iktidarın elinde olan yargı sistemi ile insanların yargıya adalete olan güveni sarsıldı. Haksız verilen kararlar ve yargılamalar halkın devlete olan güvenini de sarstı. İktidar partili anayasa ile yasalara olan güveni yerle bir etmiştir” dedi.

Ekonomi politikalarını da eleştiren il başkanı Kızılboğa, “İktidar 2023 yılı için neler vaaddetti. Ancak damat bakanın son sözleri ekonomimizin ne denli kötü boyuta geldiğini kanıtlar nitelikte olmuş ve kayınpederinin daha önce verdiği sözlerin de ne denli inanılmaz sözler olduğunu kanıtlamış oldu. Çiftçimiz, asgari ücret ile geçinen vatandaşlarımız sürekli yükselen fiyatlar nedeni ile yoksulluk sınırda yaşarken iktidar halen herşeyi güllük gülistanlıkmış gibi gösterme çabasındadır. Öyle ki iktidar insanların aklı ile dalga geçmeyi sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)