Köyceğiz CHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol: Halkımızla Birlikte Elimizden Geleni Yapıyoruz

tarafından
71
Köyceğiz CHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol: Halkımızla Birlikte Elimizden Geleni Yapıyoruz

Köyceğiz CHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol: “Yangının Yerleşim Yerlerine Sıçramaması İçin Halkımızla ve Yangın Söndürme Ekiplerimizle Birlikte Elimizden Geleni Yapıyoruz”

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde orman yangınları devam ediyor. Muğla Köyceğiz CHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, devam eden yangınlarda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek hazırlanan yardım malzemelerinin dağıtımını bizzat yapıyor.
 
Köyceğiz İlçesi Çayhisar ve Kavacık mahallelerindeki çalışmaları yerinde takip eden, vatandaşların ve yangın söndürme ekiplerinin acil ihtiyaçlarının tedariki için yangın sahasında bizzat çalışan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, “Tek temennimiz yangının biran önce kontrol altına alınması ve yerleşim yerlerine sıçramaması” dedi.
Bölgede orman yangınlarının hala devam ettiğini dile getiren Başkan Hüseyin Erol, “Yangın hala devam ediyor maalesef. Yangının yerleşim yerlerine, evlere ve tarım arazilerine sıçramaması için halkımız ve görevlilerimizle birlikte yoğun çaba harcıyoruz. Ekipler, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları burada ve herkes canla başla çalışıyor. Halkımızın, gönüllülerimizin büyük desteği ve emeği var. Bizler de  hem ekiplerimize hem de vatandaşlarımıza hazırladığımız yardım malzemelerini dağıtıyoruz” şeklinde konuştu.  
Başkan Hüseyin Erol, yardım dağıtımı konusunda da uyarıda bulunarak, “Üzücü bir olaya sebebiyet vermemek için lütfen, yardımlarımızı belli bir düzen içerisinde güvenlik güçlerimizin denetiminde yapalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı