Kritik Hastalıklar Ferdi Kaza Sigortası ile hastalıkta sağlıkta, MetLife hep yanınızda

tarafından
103
Kritik Hastalıklar Ferdi Kaza Sigortası ile hastalıkta sağlıkta, MetLife hep yanınızda

MetLife Emeklilik ve Hayat, kritik hastalıklara karşı kendinizi ve sevdiklerinizi bugünden güvence altına almanız için Kritik Hastalıklar Ferdi Kaza Sigortası ile her an yanınızda. Üstelik şimdi Dört Dörtlük Asistans hizmeti kapsamındaki online randevu sistemiyle kolayca hizmet alınabiliyor.

 

 

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat; Kritik Hastalıklar Ferdi Kaza Sigortası ile kalp krizi, inme ve kanser gibi 7 farklı tehlikeli hastalık nedeniyle yaşanabilecek sorunlarda müşterilerine finansal güvence sağlıyor. 

 

Kaza sonucu vefat ve kaza sonucu kalıcı sakatlık teminatlarını sunan Kritik Hastalıklar Ferdi Kaza Sigortası; kanserin yanı sıra inme, koroner arter bypass ameliyatı, organ ya da kemik iliği nakli, felç, ilk kalp krizi ve böbrek yetmezliği durumlarında müşterilerine finansal güvence sağlıyor. MetLife Emeklilik ve Hayat, Kritik Hastalıklar ürünü ile ayrıca ikinci görüş hizmetini ve birçok ücretli ya da indirimli hizmet içeren Dört Dörtlük Asistans paketini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Poliçe sahipleri ikinci görüş hizmeti ile en iyi teşhis ve tedavi yöntemine karar verebilmek için Türkiye’de ve Amerika Birleşik Devletleri’nde konunun uzmanı sağlık kuruluşlarından tıbbi ikinci görüş alabiliyor; Dört Dörtlük Asistans ile hastane nakli, ilaç sevki, su tesisatı, çilingir, acil durumlarda konuta doktor, ambulans, bakım için hemşire gönderilmesi, acil durum avans ödemesi gibi avantajlardan yararlanabiliyorlar. 

 

Kritik Hastalıklar Ferdi Kaza Sigortası ve içerdiği hizmetler hakkında konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven; “Pandemiyle birlikte sağlığın daha da ön planda olduğu günler yaşıyoruz. Bu yüzden Kritik Hastalıklar Ferdi Kaza Sigortası’nın müşterilerimizi ve yakınlarını bugünlerde adını sıkça duyduğumuz yedi tehlikeli hastalık karşısında finansal olarak güvence altına aldığını vurgulamak istiyoruz. Ürünümüzle birlikte sunduğumuz ikinci görüş hizmeti ise müşterilerimizin hayatına önemli bir değer katıyor. Pandemi nedeniyle hastanelere gitmeye bile çekindiğimiz bu dönemde MetLife olarak poliçe kapsamındaki hastalıklar için en uygun tedaviye yönelik olarak ikinci bir medikal görüşün alınmasını sağlıyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı