LG OLED TV’den 212 Photography Istanbul’a Destek

tarafından
224
LG OLED TV’den 212 Photography Istanbul’a Destek

LG OLED TV, 8-18 Ekim 2020 tarihleri arasında İstanbul’da 5 farklı mekanda gerçekleştirilecek 212 Photography Istanbul’un bu yılki destekçileri arasında yer alıyor.

Bu yıl 3. kez düzenlenecek 212 Photography Istanbul, 8-18 Ekim 2020 tarihleri arasında özel bir rota dahilinde 5 farklı mekanda gerçekleşecek. Fotoğrafı evrensel bir dil olarak benimseyen etkinlik, çok sesli, multidisipliner yapısıyla farklı bir tartışma ve buluşma platformu yaratmayı amaçlıyor. 212 Photography Istanbul’un bu yılki destekçileri arasında yer alan LG OLED TV, 10 gün boyunca sürecek etkinlik kapsamında Yapı Kredi Bomontiada, Zülfaris Karaköy ve Tekfur Sarayı Müzesi’ne kurulan Galeri Tasarımı OLED ekranlar ile dünyadan ve ülkemizden önemli birçok sanatçının video eserlerinin ziyaretçilerle buluşmasına olanak sağlayacak.

Sanatla Teknolojiyi Buluşturan Galeri Tasarımı OLED TV

Sanat eserlerinin sunumundan ilham alınarak tasarlanan Galeri Tasarımı LG GX OLED TV, kendinden aydınlatmalı OLED piksel teknolojisini yenilikçi ve minimalist bir tarzla sunuyor. Duvara boşluksuz monte edilebilen ve kullanıcıların TV izlerken dikkatlerini dağıtabilecek her türlü detaydan arındırılmış bir tasarıma sahip GX OLED, şaşırtıcı inceliği ile de dikkat çekiyor. 19.9 mm inceliğindeki GX OLED modeli aynı zamanda sadece 5 mm genişliğindeki mimimal çerçevesi ile de neredeyse çerçevesiz denilebilecek bir tasarıma sahip. Kutu içerisinden çıkan özel askı aparatı sayesinde duvarla mükemmel uyum sağlayan GX OLED ince formu ile ev dekorasyonuyla da kusursuz uyum sağlıyor. TV’de bulunan Galeri Modu özelliği ise kullanıcıların TV izlemedikleri anlarda birbirinden değerli sanat eserleri ve fotoğrafları göstererek ekranı bir tabloya dönüştürüyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)