Little Caesars Denizli’deki İlk Şubesini Açtı

tarafından
75
Little Caesars Denizli’deki İlk Şubesini Açtı

Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin öncüsü Little Caesars, büyüme hamlesini Denizli’de açtığı ilk şubesi ile sürdürüyor. Nefis pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, bundan böyle lezzetlerini Denizlililere de ulaştıracak.

Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında pizzaseverlere ulaşan Little Caesars, enfes lezzetlerini yeni açtığı şubesi ile Denizlililerle de buluşturacak. 

Türkiye’de 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars’ın yeni şubesi, Denizli’deki ilk Little Caesars şubesi olarak marka için ayrı bir önem taşıyor. Little Caesars Denizli Şubesi, Pamukkale Kınıklı Mahallesi’nde Denizlili pizzaseverlerle buluşuyor. 

Little Caesars Türkiye için Denizli’deki pizzaseverlerle daha fazla noktada buluşmanın hedefleri arasında olduğunu belirten Çelebi Holding Gıda A.Ş ve Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, “Bu hedef için son dönemde yatırımcılardan çok fazla ilgi görüyoruz. İlginin nedeni ise günlük taze hamur ile hazırlanan pizzamızın lezzeti yanında pandemi döneminde yaşanan gelir kaybının geri kazanımı konusunda en başarılı restoran tipinin pizza restoranları olması. Ipsos Ev Dışı Yeme & İçme Paneli verilerine göre 2020’de toplam yeme – içme pazarı daraldı. Fakat pizza sektörü eve sipariş ve gel-aldaki artışlarla birlikte 2020’yi yüzde 34’lük bir büyüme elde ederek kapadı. Little Caesars olarak biz de bu yılın ilk 6 ayında yüzde 40’ın üzerinde, başarılı bir şekilde büyümemizi devam ettirdik. Bu büyümede global bir marka olmanın gücü ve pizzamızın lezzeti çok etkili” dedi.

“Büyümemizi franchise ağırlıklı sürdürüyoruz…”

Little Caesars’ın sunduğu franchise fırsatlarına da değinen Arıduru, “Yeni şube odaklı büyümemizi franchise ağırlıklı sürdürüyoruz. Ürünlerimizin lezzetini deneyimleyen tüketicilerimiz franchisee’miz olmak için bize müracaat ediyor. İstanbul’da ve Kocaeli’nde açtığımız şubelerimizin ardından şimdi de Denizli’de Little Caesars’ın ilk şubesini açıyor olmanın ve Denizlililerin de sofralarına konuk olmanın sevincini yaşıyoruz. Halihazırda 95 restoran ile 16 kentte hizmet veriyoruz. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 700 bin TL + KDV’dir. Yatırımın geri dönüşü ise 36 ay. İstanbul’dan ve Türkiye’nin farklı kentlerinden Little Caesars gibi global bir markaya yatırım konusunda önemli sayıda talep alıyoruz. Tüm Türkiye’de yeni yatırımcılarla büyüme hızımızı daha da artırarak yılsonuna kadar 15 yeni şube daha açmayı planlıyoruz” dedi.

“İçeriği samimi dijital çalışmalarımızla ödül almaya devam ediyoruz…”

Little Caesars olarak teknolojiye ve dijital dönüşüme oldukça fazla önem verdiklerini anlatan Arıduru, “Little Caears olarak hem globalde hem de lokalde dijital dönüşümün gereklerini yapmaya pandemi öncesinde başlamıştık. Özellikle pandemi döneminde gerçekleştirdiğimiz bu yatırımların büyük faydasını gördük ve herhangi bir ek yatırım yapmamıza gerek kalmadan müşterilerimize kesintisiz hizmet sağlamayı başardık. Pazarlamada da dijitale önem veriyoruz. Öyle ki 2020’de pazarlama bütçemizin de yüzde 60’ını dijital reklamlar ve kampanyalarımız oluşturdu. Başta espor olmak üzere bu alanda pek çok değerli proje ve sponsorluk çalışması yaptık. Tüm bu sponsorluklar kapsamındaki çalışmalarımız, içeriği samimi ve müşteriye fayda sağlayan dijital çalışmalarımızla son bir yılda pek çok ödül kazanarak markamıza olan güveni tazeledik” dedi.  

Little Caesars Türkiye, 2020’de İstanbul Marketing Awards 2020’de 6 Ödül, Social Media Awards 2020’de 2 Ödül (Gümüş ve Bronz), Felis Ödülleri 2020’de 4 ödül, Kristal Elma 2020 Ödülleri’nde Kristal Ödül, Social Media Awards 2020’den 2 ödül olmak üzere toplam 15 ödül kazandı. 2021’de Mixx Awards Türkiye'den 2 ödül ve Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021’de “Yılın Pizza Markası Ödülü”nün sahibi oldu. Son olarak da Altın Örümcek Ödülleri 2021’de Dijital Pazarlama – Online Reklam kategorisinde birinci, Dijital Pazarlama – Entegre Kampanya kategorisinde ise üçüncü olarak toplamda 20 ödülün sahibi oldu.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı