Lüleburgaz’da o cadde tamam!

tarafından
262
Lüleburgaz’da o cadde tamam!

Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, kentin önemli arterlerinden biri olan Özgürlük Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarında son aşamaya geçti. Başkan Gerenli’nin yakından takip ettiği çalışmalar tamamlandıktan sonra caddeye bisiklet yolu çizgileri yapmak için çalışma başlatılacak.

Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün yaz aylarında altyapısını tamamen yenilediği Özgürlük Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarında son aşamaya geçildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler caddede aşınma asfaltı dökümü için çalışma başlattı. Ekiplerin hummalı bir şekilde sürdürdüğü çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Gerenli bilgi aldı

Çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ekiplerden bilgi aldı. Bir süre caddedeki çalışmaları yerinde takip eden Gerenli, daha sonra kent genelindeki diğer çalışmaları takip etmek üzere caddeden ayrıldı.

Bisiklet yolu geliyor

Son aşamanın da tamamlanmak üzere olduğu Özgürlük Caddesi’nde, asfalt işlemi sona erdikten sonra bisiklet yolu çizimi için çalışmalar başlayacak. Caddenin büyük bir bölümünde olacak olan bisiklet yolu, Lüleburgaz’ın dört bir yanını bisiklet çevreyolu gibi bağlayacak yolların ilki olma niteliği taşıyor.

Temizlik şantiyesi yükseliyor

Özgürlük Caddesi’ndeki çalışmalar devam ederken Başkan Gerenli belediye temizlik personeli için yapılan temizlik şantiyesi binasını incelemeye geçti. Gerenli, temizlik personelinin daha konforlu ve rahat bir çalışma ortamının olacağı şantiye binası hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

KIRKLARELİ – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)