Masumlar apartmanı’nın duvarı filli boya momento silan ile daha da temiz.

tarafından
86
Masumlar apartmanı’nın duvarı filli boya momento silan ile daha da temiz.

Filli Boya’nın Momento Silan Kehribar 60 rengi Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve son döneme damgasını vuran ‘Masumlar Apartmanı’nın duvarları Filli Boya Kehribar 60 ile renkleniyor! Filli Boya’nın aktif silikon teknolojisi ile güçlendirilen Momento Silan, ‘tam silinebilir ve yıkanabilir boya’ olma özelliğiyle Masumlar Apartmanı karakterlerinin de favorisi oluyor. Su bazlı olması nedeni ile rahatsız edici bir kokusu olmayan Momento Silan, çevre dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı’nın son bölümünde duvar boyama sahnesinin baş kahramanı Filli Boya Kehribar 60 oluyor! Yaşam alanlarına renklerin enerjisini yansıtan Filli Boya, sektöre getirdiği yenilikçi ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Filli Boya’nın aktif silikon teknolojisi ile güçlendirilen Momento Silan, ‘Tam Silinebilir’ özelliğinin yanı sıra ‘Yıkanabilir’ özelliğini de bir arada sunuyor.  Aktif silikon teknolojisiyle boyaya; duvarlarda oluşan kirlere karşı daha üstün dayanım gücü kazandırılırken, yıkanabilir özelliği sayesinde ise duvarlar, evsel temizleyicilerle (çamaşır suyu, yağ sökücü vs.) defalarca yıkansa ve silinse dahi ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve üstün özelliklerini en iyi şekilde koruyor. Momento Silan ipeksi mat® doku ile duvarlar zahmetsizce silinerek her defasında yeniden boyanmış gibi yaşam alanınınız da tazelenmiş bir ferahlık hissi oluşturuyor. 

Momento Serisi, tam silinebilme&yıkanabilme özelliği, üstün dayanımı, geniş renk seçenekleri ve her beğeniye uygun farklı dolu ve parlaklıklarıyla salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak banyo, balkon ve antreler gibi evinizdeki tüm mekanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.  

Momento Serisi’nden aktif silikon teknoljisi ile güçlendirilen ‘Tam Silinebilir’ ve ‘Yıkanabilir’ özelliklere   sahip soft mat® doku ve parlaklık ile Momento Max,  yaşam alanlarına estetik bir görünüm kazandırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı