Mcdodo’dan akım göstergeli hızlı şarj kablosu

tarafından
82
Mcdodo’dan akım göstergeli hızlı şarj kablosu

Mcdodo dijital göstergeli PD hızlı şarj, sıradışı şık tasarımının yanı sıra dijital göstergesi ve hızlı şarj özelliği sayesinde günlük yaşamın değişmez aksesuarı olacak. iPhone 12’yi 30 dakikada yüzde 60 şarj eden kablo, 1.2 m uzunluğuyla da ideal bir kullanım olanağı sunuyor

 

 

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Türkiye’de ürün gamını genişleterek büyümeye devam ediyor. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik aygıtları; yenilikçi ve dayanıklı tasarımlarla tüketiciyle sunan Mcdodo bu kez, dijital göstergeli PD hızlı şarj kablosuyla, sadece hız konusunda değil tasarımda da çığır açıyor.

 

Kablonun telefona bağlandığı noktadaki dijital ekrandan, akım gücünü de kontrol edebildiğiniz, hızlı şarj 20W’a kadar güç transferine izin veren kablonun, TYPE-C’den lightning, PD, iPhone ve TYPE-C’ye 4 farklı bağlantı seçeneği var. Sıradan kablolar ile 30 dakikada ancak 20 şarj olan iPhone 12 ve diğer mobil cihazları 60 şarj eden kablo, 1.2 m’lik uzunluğuyla da size farklı kullanım alanlarında rahatlık sağlıyor.

 

Estetik ve dayanıklı tasarım

 

Çift korumalı ve kusursuz bir parazit önleme özelliğine sahip olan Mcdodo PD hızlı şarj kablosu, sadece sunduğu hız ve mükemmel teknolojiyle değil, alışılmadık tasarımıyla da fark yaratıyor. Mcdodo’nun estetik ve dayanıklı kablo tasarımının kullanıldığı kablo, dijital ekranıyla da hem teknolojik hem de kullanım açısından ayrıcalıklar sunuyor.

 

Kurulduğu 2013 yılından bu yana sektörde hızlı bir yükseliş gösteren global aksesuar markası Mcdodo, günlük pratik kullanım ihtiyaçlarına göre ürettiği şarj kabloları, powerbank’ler ve kablosuz şarj cihazlarıyla kısa süre içinde sektörün öncü markası haline geldi. Sunduğu ürünlerde kullandığı malzemenin kalitesine, tasarımının özgünlüğüne ve ürünlerin işlevsel oluşuna önem veren Mcdodo; ihtiyaca yönelik, ekonomik ve inovatif ürünleri tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı