Metropol İstanbul Baharı “Yenilenme” Temasıyla Karşılıyor!

tarafından
87
Metropol İstanbul Baharı “Yenilenme” Temasıyla Karşılıyor!

Alışveriş ve eğlencenin Ataşehir’deki gözde noktası Metropol İstanbul, baharı yenilenerek karşılamak isteyen ziyaretçilerini özel bir kampanyayla buluşturuyor. Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Metropol İstanbul, bahar aylarının uyandırdığı yenilenme hissini ziyaretçilerine güzellik katan bir alışverişle birleştirmeyi vaat ediyor.

 

Bahar heyecanını yenilenme temasıyla karşılayan Metropol İstanbul ziyaretçilerini keyifli bir bahar kampanyasıyla buluşturuyor. Alışveriş ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Metropol İstanbul ziyaretçilerine kazançlı alışveriş keyfi sunmaya da devam ediyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında toplamda 1.000 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler, benzersiz güzellik deneyimleri sunan yeni nesil kişisel bakım ve güzellik merkezi Jojomay’dan 395 TL değerinde medikal cilt bakımı kazanıyor. Cilt bakımı seansı, son yılların en etkili anti aging bakımı olarak bilinen Kolajen Lift Medikal Cilt Bakımı’ndan oluşuyor. Pandemi sürecinde sosyal mesafe ve hijyen şartlarını üst düzeyde uygulayan Metropol İstanbul hayata geçirdiği mobil uygulamayla ziyaretçilerinin tüm kampanyalara cep telefonu uygulaması üzerinden katılımını sağlıyor.  Faturalarını Metropol İstanbul Aplikasyonuna yükleyen ziyaretçiler kampanyadan kolayca yararlanabiliyor. Aynı zamanda AVM içerisinde konumlandırılmış danışma bankolarına fatura ibrazı yapan ziyaretçiler de Kolajen Lift Medikal Cilt Bakımı hediye kuponunu bu bankolardan kolayca temin edebiliyorlar. Siz de yeniliği müjdeleyen bahar aylarını Metropol İstanbul’da karşılayın.  

 

Kampanya Şart ve Koşulları

-Metropol İstanbul Alışveriş Merkezinde bulunan yeme-içme, kafe ve restoran kategorisindeki mağaza ve kiosklardan 1-30 Nisan tarihleri içerisinde yapılacak olan toplamda 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde anında Jojomay’den cilt bakımı hediye edilmektedir

-Alışveriş tutarından bağımsız olarak bu kampanya süresi içinde aynı kişi yalnızca 1 kez katılım ve kazanım gerçekleşebilir. 

-Kazanılan hediye, kupon üzerinde yazılı geçerlilik tarihine kadar ve sadece Metropol İstanbul Jojomay’de geçerlidir.

-Ticari alışverişler kampanya kapsamı dışındadır.

-Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi, kampanya içeriğini değiştirmek, kampanyayı erken ve tamamen sonlandırma hakkını saklı tutar.

-Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi Yönetimi, Hizmet veren Firma çalışanları ile Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi mağaza çalışanları bu kampanyaya katılamaz.

-Bu kampanya sadece Metropol İstanbul Alışveriş Merkezindeki yeme-içme, kafe ve restoran kategorisindeki mağaza ve kiosklardan yapılan alışverişler için geçerlidir. 

-Birden fazla şubesi bulunan markalar için Metropol İstanbul Mağaza operasyonunun kaşe ve imzası olmayan fiş/faturalar işleme alınmayacaktır.

-Bu anında kazan mantığında gerçekleştirilen kampanya bir ödüllendirme sistemidir. Kazanılan biletler nakde çevrilemez.

 -Bankacılık işlemleri, telefon (sabit veya mobil hatlı) ve ADSL vb. fatura ödemeleri,   şans ve talih oyun harcamaları,   Tekel ürünleri, tütün ve yan mamuller ve her türlü hediye çeki ile yapılan alışverişler ile AVM içerisinde bulunan mağazaların internet sitelerinden yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

 -Kampanyaya katılmak isteyen ziyaretçilerin fiş/faturalarını kampanya noktasına ibraz etmesi zorunludur. Alışveriş Kayıt noktaları AVM Danışma Bankosu ve Metropol İstanbul Aplikasyonudur. AVM bu kayıt noktalarını değiştirme veya güncelleme hakkını saklı tutar. 

-Kampanya stoklarla sınırlıdır.

-Kampanyaya katılan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır.

 

Metropol İstanbul marka karması:

Metropol İstanbul’da yer alan markalar arasında; 40 Million Optik, Adidas, Adore Oyuncak, Altınyıldız Classics, Altınbaş, Arby’s, Arifoğlu, Ariş Pırlanta, Aslı Cafe, Asyıldız Döviz, Atasay, Aknatual kuru temizleme, Atasun Optik, Avva, Balonevi, Bee Vale, Benetton, Beylerbeyi Muhallebicisi, Beymen, Beymen Club, Big Chefs, Bize Fashion, Black Spade, Blue Diamond, Bodrum Mantı, Boyner, Bosch, Bottega, Bubble Waffle, Burger House, Burger King, B-Fair, Cacharel, CarrefourSA, Cinematica, Coffee Chefs, Cold Stone, Columbia, Cookshop, Coral Travel, Çöps, Dagi, DasDas, Decathlon, Delta Optik, Docker's, Doyuyo, Dürümce, Ebebek, Emnana, Engin Saat, ETS Tur, Evidea, Eve Shop, Fakir, FDR Oyun ve Espor Merkezi, Flormar, Gant, GAP, Gap Kids, Giovane Gentile, Giya Mücevherat, Göz Grup, Gratis, The Galliard ,Güneri Saat, Green Salads, Golden Rose, Gusto, Gül Eczanesi, HD İskender Stork's, Hello Sweetie, Hupalupa, İGS, Jolly Tur, Kahve Dünyası, Karafırın, Kaave,Kar Spor, Komşu Fırın, Kiğılı, KISS FM, Kom, Korkmaz, Kronotrop, Krispy Kreme, Kütahya Porselen, Lacoste, LC Waikiki, La Luce, Levi's, L’etoile Restaurant, Lizay Pırlanta,Jojomay, Lokmacho, Marks&Spencer, Mado, Malatya Pazarı, Marin Tobacco, Marmara Lostra,Marin Gurme, Media Markt, Midpoint, Nautica, Network, Nezih, Nokta Kırtasiye, Nutshop,Carwax, Perspective, Paşabahçe Mağazaları, Perfume Point, Penti, Petonpet, Pidem, Pierre Cardin, Pinkberry, Polo Garage, Popeyes, Pronail,Parisli Cemil Kuaför, Regina Ayakkabı, Rossmann, Saat&Saat, Salomon, Suadiye Marmaris,Samsung, Sarar, Serander Cafe, Seymen Terzi, Siemens, Silver&Stone, Shake Shack, Skechers, Sneaks Up, So Chic, Suwen, Superstep, Starbucks, Swarovski, Tefal, The Ambar Goes Cafe, The Corner Tantuni, The Hamburger, The House Cafe, Toyzz Shop,Tuba Arabacıoglu Eczanesi,The Hunger, Turkcell, Us Polo ASSN, Wolls Burger, WMF, Yataş Bedding, Yves Rocher, Vakko Boutique, W Collection, Vodafone, Zen Pırlanta, Ziyafe Kayseri Mutfağı ve Xioami bulunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı