Mezitli’nin geleceği gülter’e emanet

tarafından
73
Mezitli’nin geleceği gülter’e emanet

Gelecek Partisi Mersin Mezitli İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresi yoğun bir katılımla coşku içerisinde gerçekleştirildi. Kongrede Gelecek Partisi Mersin Mezitli İlçe Başkanlığı görevine, ilçenin tanınan sevilen isimlerinden Yusuf Gülter getirildi.

BİZ ÇÖZÜMLERİ SIRALAMAK İÇİN GELİYORUZ

Kongrede konuşan Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış: “Ülkemizin sorunlarını belirlemek için çok zeki olmaya gerek yok. Bunları herkes sıralayabilir. Bizim farkımız başkaları sorunları sıralarken biz çözümleri sıralamak için geliyoruz.

BİZ İNSAN ODAKLIYIZ

Biz eşitlikten adaletten yanayız. Tüm halkımız bizim için eşit haklara sahip. Çünkü biz insan odaklıyız ve milletimiz için geliyoruz. Adaletsizliğin, haklının yanında durmak, doğrunun yanında olmak için geliyoruz. Mezitli’mize, Türkiye’mize halka hizmet için geliyoruz.

YÖNETMEK İÇİN HALKIN TA KENDİSİ GELECEK

 Ümitsizlik olan yere ümit, nefret olan yere sevgi, gelecek ile gelecek. Gelecek ile sağlık gelecek. Adalet gelecek. Umut gelecek. Yönetmek için halkın ta kendisi gelecek. Mezitli kongremiz hayırlara vesile olsun” diyerek göreve başlayan Gelecek Partisi Mersin Mezitli İlçe Başkanı Yusuf Gülter ve yönetimine başarılar diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı