Mıchelle yeoh, the wıtcher: blood orıgın’in oyuncu kadrosuyla katıldı

tarafından
84
Mıchelle yeoh, the wıtcher: blood orıgın’in oyuncu kadrosuyla katıldı

Netflix, The Witcher'ın öncesini anlatacak The Witcher: Blood Origin'in oyuncu kadrosuna katılan isimleri duyurmaya devam ediyor. Dizide Scían karakterini Michelle Yeoh canlandıracak.

 

Scían, göçebe bir kılıç elf kabilesinin son üyesidir. Hiç kimse onun sanatsal yeteneğinin yanına yaklaşamaz ve kimse kalbinde onun kadar kayıp taşımaz. Scían, hain yollarla alınan çalıntı bir kutsal kılıcı geri alma fırsatı bulduğunda kendini Kıta'nın sonucunu değiştirecek ölümcül bir arayışa sokar.

 

The Witcher: Blood Origin Hakkında:

● The Witcher dünyasından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçen Blood Origin, zamana yenik düşmüş bir hikayeyi anlatıyor. Dizi, ilk Witcher'ın kökenleriyle birlikte canavarları, insanları ve elfleri bir araya getiren kürelerin birleşimine ışık tutacak.

● Canlı çekim tekniği kullanılarak 6 bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkacak olan Blood Origin, Netflix’in popüler dizisi The Witcher’in öncesini anlatacak. 

● Michelle Yeoh ile beraber dizinin oyuncu kadrosunda Laurence O’Fuarain yer alıyor. O’Fuarain, dizide Kral'ı korumaya yemin etmiş bir savaşçı klanından gelen Fjall'ı canlandıracak. Fjall, çok sevdiği biri savaşırken kendini onun için feda ettiğinden beri içinde derin bir öfkeyle yaşamaya başlar. Öyle bir öfke ki onun hayatla barışmasına izin vermez. Kurtuluş arayışındaki Fjall, kargaşa içindeki Kıta'da bir intikam fitilini ateşlerken kendini en olası müttefiklerin yanında savaşırken bulacak.

● Dizi sorumlusu Declan de Barra, yürütücü yapımcı görevini Lauren Schmidt Hissrich ile paylaşıyor. 

● Andrzej Sapkowski, dizinin kreatif danışmanı olarak görev alıyor. Hivemind’ten Jason Brown ve Sean Daniel ile Platige Films'ten Tomek Baginski ve Jarek Sawko ise diğer yürütücü yapımcılar arasında.

 

Michelle Yeoh Hakkında:

Usta oyuncu Michelle Yeoh, bugüne kadar John M. Chu’nun romantik komedi filmi Crazy Rich Asians, Ang Lee imzalı Crouching Tiger, Hidden Dragon 1 & 2, Rob Marshall’ın yönettiği Memoirs of a Geisha, Danny Boyle’ın imzasını taşıyan Sunshine gibi önemli filmlerde izleyici karşısına çıktı. Ayrıca Dreamworks'ün hit animasyon filmi Kung Fu Panda 2'nun seslendirme kadrosunda da yer aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı