Milas dizilerin ve filmlerin cazibe merkezi oluyor

tarafından
57
Milas dizilerin ve filmlerin cazibe merkezi oluyor

Çekimleri ilçemizde gerçekleştirilecek olan Amatör Hayat filminin Cast Sorumluluları Gamze Avşar ve Dilan Uzlu bugün Milas Belediye Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol’a ziyaret gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz yıl 3 ayrı dizi ve film projesinin gerçekleştirildiği Milas’ta, bir proje daha hayata geçecek. Yönetmen ve yapımcı koltuğunda Hasan Doğan’ın oturduğu film, Kanal D kanalında yayınlanmak üzere Milas’ın Selimiye Mahallesi’nde çekilecek. Türkiye’de çok tanınan bir futbolcunun hafızasını kaybetmesiyle başlayan hikaye, peşi sıra gelişecek olaylarla birlikte oldukça farklı bir noktaya gidecek.

“MİLAS BELEDİYESİ’NE ZİYARET”

Juli Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen filmin çekimleri çok yakın bir dönemde başlayacak. Juli Yapım Cast Sorumluları Gamze Avşar ve Dilan Uzlu bugün Milas Belediye Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol’u ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Milas’ın çok önemli ve çok güzel bir kent olduğunu belirten Gamze Avşar, Belediye’nin destekleriyle güzel bir çalışma gerçekleştireceklerine inandığını ifade etti. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol ise Gamze Avşar’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı