Mobil teknolojilerin PC’ye yansıması: HUAWEI MateBook X Pro 2021

tarafından
70
Mobil teknolojilerin PC’ye yansıması: HUAWEI MateBook X Pro 2021

HUAWEI MateBook X Pro, serinin klasik görünümünü korurken, içinde yepyeni bir donanım barındırıyor. 11. Nesil Intel Core işlemci ve yeni akıllı ısı yayma sisteminden, HUAWEI Share tarafından desteklenen tüm senaryo bağlantılarına kadar ultra ince ve hafif güç merkezi, profesyoneller için yepyeni akıllı üretkenlik deneyimi sunuyor.

 

HUAWEI MateBook X Pro 2021, ne formdan ne de işlevden ödün vermeden MateBook Serisi’nin zarif görünümünü koruyor. Minimalist, alüminyum metalik gövdeden eğimli yumuşak kıvrımlı kenarlara kadar, tasarımındaki her detay belli bir amaç doğrultusunda geliştirildi.

 

Akıllı telefonun dokunmatik kontrol sensöründen ilham alan HUAWEI, HUAWEI Free Touch dokunmatik yüzey tasarımını daha tutarlı bir his ve kontrol deneyimi sunan çok geniş tıklanabilir alana sahip HUAWEI MateBook X Pro 2021'e de dahil etti. Ayrıca HUAWEI hem duyu hem de dokunma konusunda gerçekten entegre çok işlevli bir deneyim için HUAWEI Share alanını dokunmatik yüzeye yerleştirdi. Bu özellikler bir araya gelerek kullanıcıların dizüstü bilgisayarla yüksek üretkenlik elde etmelerine yardımcı oluyor.

 

Renkler çok şeyi anlatabilir

Yeşil renk ilk olarak 2018'de HUAWEI akıllı telefonlar aracılığıyla tanıtıldı ve hemen hayranlarının favorisi oldu. O zamandan beri HUAWEI, yeşil rengi tablet ve PC serilerine de getirerek, HUAWEI cihazların ikonik bir rengi haline geldi. Yeşil renk için, sanatın başkenti Floransa'da yapıları süsleyen yeşil mermer süslemelerden esinlenildi. Sanata övgü niteliğindeki yeşil renk, dizüstü bilgisayara rakipleri arasında benzersiz çarpıcı görünüm kazandırıyor. Güzelliği, teknoloji ve sanat arasındaki mükemmel birlikteliği yansıtıyor.

 

HUAWEI, MateBook X Pro 2021 tasarlanırken mükemmel rengi bulmak için yeşilin farklı tonları ile 20'den fazla prototip üzerinde çalıştı. Mevcut yeşil renk seçeneği, başarılı bir anodizasyon işleminin yanı sıra 100'den fazla test ve renk temperlemesinin bir sonucu olarak ortaya çıktı. Yumuşak, doğal koyu yeşil tonuyla, HUAWEI MateBook X Pro'nun klasik hissini ve dokunuşunu devam ettiren eşsiz bir tasarım anlayışı sunuluyor.

 

Hafif bir dokunuşla göz kamaştırıcı FullView

HUAWEI MateBook X Pro 2021, inanılmaz ince çerçeve ve yüzde 91'lik çok yüksek ekran – gövde oranıyla sektör lideri FullView ekrana sahip. Bu rakipsiz tasarım yalnızca dizüstü bilgisayar kullanıcılarına daha geniş bir görüntüleme alanı sağlamakla kalmıyor, kesintisiz ve sürükleyici bir deneyim de sunuyor.

 

HUAWEI MateBook X Pro'nun diğer bir ayırt edici özelliği, kullanıcıların HUAWEI MateBook Serisi’nden beklediği ultra ince profili ve hafifliği. Rakipsiz FullView Ekran sayesinde HUAWEI MateBook X Pro, 14,6 mm kalınlığa ve 1,33 kg ağırlığa, 12 inç gövdede 13,9 inç ekrana sahip. MateBook X Pro, her zaman hareket halinde çalışan profesyoneller için tasarlanmış en iyi taşınabilirliği sunuyor.

 

Sürekli iyileştirme yoluyla tavizsiz kalite

MateBook ailesinin en yüksek yapı kalitesi ve dayanıklılık standardına ulaşmasını sağlamak için HUAWEI, Type-C portunun 10 bin, klavyenin 5 milyon, ekran menteşesinin 25 bin kez kullanımını test ederek sektörün çok ötesinde dayanıklılık standartları belirledi.

 

Güçlü küresel araştırma ve geliştirme yetenekleriyle marka bilinirliğini kullanan HUAWEI hem donanım tasarımı hem de yazılım deneyimi açısından dizüstü bilgisayar sektöründe pazarın öncüsü haline geldi. HUAWEI MateBook X Pro Serisi, piyasaya çıkışından bu yana hem sektör uzmanları hem de tüketiciler arasında kabul gören eksiksiz dokunmatik ekran, gizli klavye kamerası ve çarpıcı 3:2 ekran dahil olmak üzere her zaman sektör lideri yenilikler sundu. Yeni nesil HUAWEI MateBook X Pro, gelişmiş performansı, verimliliği, yeni akıllı ısı yayma sistemi, HUAWEI Free Touch dokunmatik yüzey tasarımı ve Çoklu Ekran İş Birliği özellikleriyle çalışan profesyoneller için Mobil Üretkenlik 3.0 çağında devrim yaratıyor.

 

HUAWEI MateBook X Pro’nun gri renkli versiyonu 512 GB depolama alanı içerirken, 17.999 TL satış fiyatıyla tüketicilere sunuluyor. Yeşil renkli versiyonu ise 1 TB depolama alanına sahip ve 18.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Her iki versiyonla tüketicilere HUAWEI AF30 Bluetooth Mouse, HUAWEI CD dizüstü bilgisayar çantası ve HUAWEI AX3 çift işlemcili Wi-Fi router hediye ediliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı