Normalleşen düğünlere güvenli adres dedeman

tarafından
62
Normalleşen düğünlere güvenli adres dedeman

Toplam 17 oteli ile misafirlerine memnuniyet odaklı hizmet sunan, güven ve kalite ile özdeşleşen Dedeman Hotels & Resorts International otelleri, sevdikleriyle en mutlu günlerinde bir arada olmak isteyen çiftler için özel fırsatlar ve seçenekler sunuyor. Pandemi sürecinde misafirlerini ‘Güvende Kal’ manifestosunda yer alan önlemler ile ağırlayan, her biri “Güvenli Turizm Sertifikası”na sahip Dedeman otelleri, havuz başı, bahçe ve salon alternatifleri ile unutulmaz düğünlerin ilk akla gelen mekanlarından biri olmayı sürdürüyor. Dedeman’ın yarım asrı aşkın tecrübesiyle özel gün kutlamalarına ev sahipliği yapan oteller, tüm ayrıntıları Dedeman Wedding markası ile hayata geçiriyor. Çiftlere sadece hayal kurmak kalıyor.

 

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, tecrübesini yansıttığı düğün organizasyonlarıyla, yeni dönemde de unutulmaz anların mimarı olmaya devam ediyor. Dedeman Wedding ekibi, yeni normale uygun olarak sosyal mesafenin korunduğu, hijyen kurallarının en yüksek düzeyde uygulandığı iç mekân düğünleri ya da bahçe ve havuz başı konseptli açık hava düğün organizasyonlarıyla şık bir başlangıç vaat ediyor. Şehir merkezlerindeki konumları ile çiftin yanı sıra tüm konuklara da kolay ulaşım imkanı sunan Dedeman otelleri, çiftleri sürprizleri ile de şaşırtıyor.

 

İster İstanbul’un her iki yakasının merkezi lokasyonlarında yer alan Dedeman İstanbul, Dedeman Bostancı Otel & Convention Center ve Park Dedeman Bostancı’yı tercih edin, isterseniz Kastamonu, Konya, Tokat, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Şanlıurfa, Zonguldak ya da Elazığ’da düğününüzü gerçekleştirmek isteyin, Dedeman kalitesi ve Dedeman Weeding ayrıcalığı çiftlerin en mutlu günlerini unutulmaz kılacak organizasyonlara imza atıyor. 

 

Dedeman Weeding ile kusursuz planlama

 

Dedeman Wedding tarafından her aşaması kusursuzca planlanan organizasyonlarda, düğün sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan tüm ayrıntılar değerlendiriliyor. Davetle ilgili yapılması gereken hazırlıklarda baştan sona kadar çiftlerin yanında olan Dedeman Wedding ekibi, karşılama kokteylinden gelin yoluna, düğün menülerinden özel tasarlanmış düğün pastasına, dekordan süsleme seçeceklerine kadar her detayı tek elden organize edebiliyor. Böylece çiftler yorulmadan, risk almadan, baştan sona Dedeman markasının ayrıcalığını hissedecekleri unutulmaz bir gün yaşama fırsatı buluyor.

 

Çiftleri gülümsetecek sürprizler Dedeman’dan 

 

Her bir Dedeman oteli fırsat dolu farklı kampanyalar sunarken, çiftlere yapılan sürprizler arasında birinci yıl dönümü konaklaması, düğün pastası, masaj, ilk dans eğitimi gibi onlarca farklı jest de yer alıyor. 

 

Dedeman otelleri, açık ve kapalı alan olmak üzere sunduğu çeşitlilik ve özel salonları ile her büyüklükte düğünün yanı sıra nişan, kına gibi tüm özel gün organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Son dönemde büyük ilgi gören after party’ler için de gözde mekânlar arasında yer alıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı