ORGANICS by Red Bull Sessions ilk etkinlikleri Bodrum ve Marmaris’te gerçekleşti

tarafından
114
ORGANICS by Red Bull Sessions ilk etkinlikleri Bodrum ve Marmaris’te gerçekleşti

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, Bodrum Sail Loft ve Marmaris Bonjuk Bay’de yazın keyfini çıkaranlarla buluştu. Tüm yıla yayılacak ORGANICS by Red Bull Sessions etkinliklerinin ilk ikisinde katılımcılar hem ORGANICS by Red Bull lezzetleriyle tanıştı hem de müziğin doğal yeteneği Evrencan Gündüz’ün performansı ile keyifli anlar yaşadı. Etkinliklere Cemre Gümeli, Güneş Hayat, Aslı Kızmaz, Levent Can, Doğu Demirkol, Ekin Türkmen gibi ünlü isimler de katıldı.

100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanlayan ORGANICS by Red Bull, Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle 5 farklı lezzeti Bodrum Sail Loft ve Marmaris Bonjuk Bay’de tüketicilerle buluşturdu. 

“Yetenek doğasında var” mottosuyla düzenlenen ve alanında birbirinden yetenekli isimlerin arkadaşlık ettiği ORGANICS by Red Bull’un etkinliklerinde Sebahat Karcı’nın renkli ve organik el işi tasarım atölyesi, miksoloji deneyimleri ve yetenekli sanatçı Evrencan Gündüz’ün performansı ile katılımcılar gün boyu farklı deneyimler yaşadı. Fotoğrafçı Dilan Bozyel de “Organik Anlar” fotoğraf projesi için deklanşörüne basarak sanatçı ve katılımcıların en doğal anlarını ölümsüzleştirdi. 

ORGANICS by Red Bull’un lezzetleri ile hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenler, ferah ve çarpıcı dokunuşlarla zenginleştirilmiş beş farklı lezzetiyle raflarda yerini alan, organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünlerini deneyebilirler. Ürünlerle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da Organics By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı