Park’ta Rock’ta Sahne Sırası Gripin’de!

tarafından
161
Park’ta Rock’ta Sahne Sırası Gripin’de!

Şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta müziğin sesi yükselmeye devam ediyor. 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisinde bu kez sahneye Gripin çıkacak. Türk rock müzik camiasında 20. yılını deviren Gripin’in 13 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta vereceği konser sınırlı sayıda oturma düzeni ile gerçekleşecek. Akşamın açılışını ise alternatif rock müzik grubu Yaşlı Amca yapacak. 

 

#uzakduryakınıma konseptiyle kapılarını açan KüçükÇiftlik Park’ta 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi rock müziğin sevilen gruplarından Gripin ile devam ediyor. Sesini ilk duyurduğu yıl Türkiye’nin en iyi çıkış yapan grubu ünvanını kazanan ve  Türk rock müzik camiasında 20. yılını deviren Gripin ile rock müzik severler 13 Ağustos’ta açık havada yüzdeyüz müziğin tadını doya doya çıkaracak. 

 

2012 yılında dijital kayıtlarına başlayan vokalde ve ritim gitarda Artun Özoğlu, lead gitar ve geri vokalde Sarper Sonbay, bas gitarda Hüseyin Tosun ve davulda ise Barış Kutlu’nun bulunduğu Türk rock grubu Yaşlı Amca ise 13 Ağustos akşamının açılışını yapacak. 

 

KüçükÇiftlik Park 1,5 Yıllık Aradan Sonra Müzik Sektörüne Yeniden Kapılarını Açtı!

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre destek olmak amacıyla tüm paydaşlarına kapılarını açan KüçükÇiftlik Park, farklı iş birlikleriyle müzik severleri keyifli konserlerde buluşturacak bir yapı oluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunacak.

 

Normal şartlarda ayakta 17 bin kişiyi ağırlayabilen KüçükÇiftlik Park, rock müziği tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasite ile ağırlayacak. 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi Ekim ayına kadar en sevilen rock müzik sanatçılarıyla devam edecek.

 

Epifoni ve URU ortak organizasyonu ile hayata geçen 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisinin yeni isimleri önümüzdeki günlerde açıklanmaya devam edecek. 

 

Biletler Biletix’te!

 

Park’ta Rock Konser Takvimi:

9 Temmuz Cuma – Duman

10 Temmuz Cumartesi – Duman

30 Temmuz Cuma – maNga

31 Temmuz Cumartesi – Pentagram

13 Ağustos Cuma – Gripin

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı