Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen – Zafer Havalimanı uçuşları başladı

tarafından
59
Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen – Zafer Havalimanı uçuşları başladı

Ülkenin önde gelen havayolu şirketlerinden olan Pegasus, Sabiha Gökçen- Zafer Havalimanı arasında uçuşlara başladı. Pegasus, Brüksel, Köln ve Düsseldorf’a yapılacak uluslararası uçuşların yanı sıra her Çarşamba 22:05’te Sabiha Gökçen Havalimanı ile Zafer Havalimanı, her Perşembe 07:35’te Zafer Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında karşılıklı uçuşlar yapacak.

 

Pegasus Havayolları, Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olma özelliğini taşıyan Zafer Havalimanı’na ilk uluslararası uçuşunu Brüksel’den gerçekleştirdi. Ülkenin önde gelen havayolu şirketlerinden olan Pegasus, Zafer Havalimanı’na Brüksel, Düsseldorf, Köln gibi uluslararası uçuşların yanı sıra, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da yurt içi seferlerini sürdürecek. Pegasus Havayolları ve Zafer Havalimanı arasında yapılması planlanan uçuşlar, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Zafer Havalimanı’na her Çarşamba saat 22:05’te, Zafer Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise her Perşembe 07:35’te yapılacak karşılıklı uçuşlar ile sürecek.

 

Zafer Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında haftalık düzenli olarak gerçekleştirilecek uçuşlar Türkiye’nin tarım, ticaret ve turizmine büyük faydaları olan Kütahya, Afyon, Uşak illerinin ekonomik ve sosyal gelişimine de katkı sağlayacak. Zafer Havalimanı’nın artan düzenli uçuşları,  altyapısı ve tesisleriyle bölgenin yurt içi ve yurt dışı hava ulaşımına uzun vadeli ve kalıcı çözümler sunmaya devam edecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı