PeP’ten Sanata Tam Destek!

tarafından
82
PeP’ten Sanata Tam Destek!

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla uzun bir aradan sonra hareketlenen kültür-sanat etkinlikleri için bir güzel hareket de Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP’ten geliyor. PeP, Türkiye’nin neresinde olursa olsun gerçekleşen konser, sinema ve tiyatro etkinliklerinde bilet ücretlerinin yüzde 50’sini nakit olarak iade ediyor.  

 

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte kültür-sanat etkinliklerinin hareketlendiği yaz döneminde de kullanıcılarına özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Sanata verdiği destekle hem sanatçıyı hem sanatseverleri yalnız bırakmayan PeP, yaz dönemi boyunca konser, sinema ve tiyatro bileti ücretlerinin yüzde 50’sini nakit iade ediyor. 

PeP Visa Fiziksel Kart ve PeP Visa Sanal Kart ile yapılan tüm online ve POS cihazıyla bilet alımlarında geçerli olan kampanya ile iade alınan tutar, 72 saat içinde PeP Ödül cüzdanına yükleniyor. PeP kullanıcıları, yüklenen hediye tutarını bir yıl içinde diledikleri gibi harcayabiliyorlar. 

Türkiye’nin her yerinde gerçekleşen konser, sinema, tiyatro biletlerinde yüzde 50 nakit iade kampanyasından faydalanmak için PeP Visa kart sahibi olmak yeterli.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı