Publishme ile markalar oyunun merkezinde yer alıyor!

tarafından
86
Publishme ile markalar oyunun merkezinde yer alıyor!

Publishme, markalar ile birlikte gerçekleştirdiği sıradışı oyun projelerine Nisan ayında da devam etti. KFC Türkiye, Corsair, ByNoGame ve Nimo TV gibi önemli markalar iletişim ve pazarlama süreçlerinde Publishme’yi tercih etmeye devam etti.

 

Türkiye ve MENA’da oyun şirketlerinin ve markaların ihtiyaçlarına uygun, 360 derece çözümler üreten Publishme, Nisan 2021 döneminde de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Toplam 45 kişilik ekibiyle oyun pazarlaması alanında büyümesini sürdüren şirket, oyun sektöründe yarattığı değer ile edindiği yeni markaları Türkiye’deki oyuncularla buluşturuyor. İşte Publishme imzası ile oyunculara dokunan bazı projeler:

 

Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi sponsoru: KFC Gaming TR

 

KFC Gaming TR, StarLadder ve Publishme ortaklığında gerçekleştirilen ve binlerce kişinin anlık olarak takip ettiği Gamestar Brawl Stars Türkiye Ligi’nin ana sponsoru oldu. KFC Gaming TR, turnuvanın sosyal medya iletişiminden canlı yayınlarına kadar her alan da oyuncuların yanında yer aldı.

 

Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi’nin sosyal medya iletişimi aynı zamanda @KFCGamingTR hesapları üzerinden de gerçekleştirildi. Instagram, Twitter, Discord ve diğer sosyal medya kanalları üzerinden gerçekleştirilen paylaşımlar 100 bine yakın Brawl Stars tutkunu ile buluştu. 

 

23 Nisan’a özel Corsair Fortnite Turnuvası:

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda oyuncular Corsair Fortnite Turnuvası’nda buluştu. Tüm süreçleri Publishme tarafından yürütülen turnuvada onlarca oyuncu kozlarını Fortnite evreninde paylaştı. Turnuvanın kazananları Corsair imzalı farklı oyuncu aksesuarlarının sahibi oldu.

 

ByNoGame sosyal medya hesaplarına bir şeyler oluyor!

 

ByNoGame yeni dönemde daha fazla oyuncuya ulaşabilmek için iletişim faaliyetlerine hız kazandırdı. Artık hemen her alanda daha görünür olmayı hedefleyen ByNoGame sosyal medya operasyonu, influencer pazarlaması ve e-spor etkinlikleri gibi alanlarda Publishme ile çalışmaya başladı. İş ortaklığının ilk fazı sosyal medya ile başladı ve ByNoGame sosyal medya hesaplarında keyifli anlar yaşanmaya başladı.

 

PUBG Mobile tutkunları Nimo TV’de buluştu!

 

Nimo TV sponsorluğunda ve Gamify tecrübesi ile gerçekleşen Nimo TV PUBG Mobile Turnuvası Scorpii’nin sunumuyla PUBG Mobile tutkunlarını ekran başına topladı. Toplam 1.000 TL’lik ödülün dağıtıldığı etkinlik Nimo TV üzerinden canlı yayınlandı.

 

Publishme Hakkında:

Publishme, oyun şirketlerinin, yayıncıların ve markaların ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle iş geliştirmeden pazarlamaya, yerelleştirmeden prodüksiyona kadar pek çok alanda değer odaklı hizmetler sunan Türkiye’nin öncü publishing ajansıdır. Başta Supercell, Activision, Blizzard, Garena ve MY.Games olmak üzere Publishme, Türkiye ve MENA bölgesinde dünyanın en büyük oyun yayıncılarının 1 numaralı destekleyicisidir.

 

Publishme, yayıncılara verdiği hizmetlerin yanı sıra markaları da hedefledikleri oyuncu kitlesiyle buluşturmak için yaratıcı projeler geliştirir. 360 derecelik bir iletişim stratejisi ile çalışmalarına hayat veren Publishme, markaların oyun üzerine kurulu tüm pazarlama faaliyetlerinden sorumludur.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı