Rekor başvuru sayısına ulaşan Generation BSH etkinliği bu yıl 10’uncu kez düzenlendi

tarafından
71
Rekor başvuru sayısına ulaşan Generation BSH etkinliği bu yıl 10’uncu kez düzenlendi

BSH Türkiye’nin genç yetenekleri çalışma hayatına kazandırmak üzere hayata geçirdiği Generation BSH etkinliği bu yıl 10 bin kişilik rekor başvuru sayısı ile 10. kez gerçekleşti.

 

Genç yetenekleri çalışma hayatına kazandırmak ve benzersiz çalışma deneyimiyle kariyerlerine gerçek bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla BSH staj programının başlangıcı olan Generation BSH etkinliği 10’uncu kez düzenlendi. Bu yıl 10 bin başvuru sayısı ile rekora ulaşan projenin etkinliği tüm elemelerden geçen 100 üniversite öğrencisinin, BSH Türkiye CEO’su Gökhan Sığın’ın ve BSH Türkiye’nin çeşitli departmanlarında yer alan üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte öğrencilerin birbirlerini yakından tanımaları için oyunlarla desteklenen oturumlar ve iş hayatına dair çeşitli tecrübelerin paylaşıldığı ve öğrencilerin kariyerlerini çizme yolunda rehberlik edecek paneller yer aldı. Ayrıca bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınan gazeteci ve yazar Serdar Kuzuloğlu, bilgilendirici ve eğlenceli konuşmasıyla gençlere tecrübelerini aktardı.

 

Etkinlik, BSH Türkiye CEO’su Gökhan Sığın’ın açılış konuşmasıyla başladı. BSH olarak binler, yüz binler, milyonlar, hatta milyarlarla ifade edilebilecek başarıların yanı sıra birçok anlamlı işe de imza attıklarının altını çizen Sığın, “2012 yılından bu yana şirketimize değerli genç yeteneklerimizi kazandırmak üzere sürdürdüğümüz Generation BSH Programımıza gençlerimizin gösterdiği ilgi bizleri hem çok mutlu ediyor hem de çok heyecanlandırıyor. Kariyerine genç yaşta başlamak isteyen, kendisini geliştirmek, kendisine ve çevresine katkı sağlamak isteyen heyecanlı bir genç neslin olması bizim geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Generation BSH ile uzun dönemli bir proje öğrencisi olan gençlerimiz şirketimiz bünyesinde çeşitli departmanlarda çalışarak hem kurumsal hayatta çalışma kültürü ile tanışacak hem de gelecekte ilerlemek istedikleri alanları seçme fırsatı elde ederek bu alanlarda kendi yeteneklerini geliştirebilecekler. BSH ile inovasyon dünyası ile tanışma fırsatı bulacaklar” dedi.

 

Gençleri kurumsal hayatla tanıştırıyor

2012 yılından bu yana yürütülen Generation BSH Programı, üniversitelerin lisans, master ve doktora öğrencilerini hem kısa dönemli hem de uzun dönemli proje öğrencileri olarak BSH bünyesine katıyor. Generation BSH staj programına katılmaya hak kazanan öğrenciler, BSH bünyesinde farklı departmanlarda çalışarak kurumsal hayatta çalışma kültürü ile tanışma fırsatı buluyor, gelecekte ilerlemek istedikleri alanları seçebiliyor ve bu alanlarda teknik yeterliliklerini geliştirebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı