Renault dünya prömiyeri ile münih’te olacak

tarafından
72
Renault dünya prömiyeri ile münih’te olacak

Ürün gamını yenilemeye devam ederken en ileri teknolojileri tüketicilerle buluşturan Renault, 2021 IAA Münih Otomobil Fuarı’na katılıyor. Renault, fuarda yeni MEGANE E-TECH 100 ELECTRIC modelinin dünya prömiyerini yapacak. Renault’nun canlı olarak yayınlanacak basın toplantısı, 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek. Renault fuarda, ‘Renault studiault’ adındaki yeni stant konseptiyle yer alacak.

 

Renault, 6-12 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan IAA Münih Otomobil Fuarı’nda en güncel yeniliklerini tüketicilerle buluşturacak. Yeni Renault MEGANE E-TECH 100 ELECTRIC modelinin dünya prömiyeri de fuarda gerçekleşecek. Renault basın toplantısı 6 Eylül 2021 Pazartesi günü yapılacak ve canlı olarak yayınlanacak. Marka, basın günü olan 6 Eylül Pazartesi’den itibaren yeni MEGANE E-TECH 100 ELECTRIC modeline özel bir stant ile Salon B1’de yer alacak.

 

7 Eylül Salı gününden itibaren Renault standında R5 Prototip modeli sergilenecek ve bu etkinlik için özel olarak seçilen ikonik versiyonlarla birlikte orijinal Renault 5’i hatırlatacak.

 

‘Renault studiault’ adındaki yeni stant konsepti ilk kez Münih’te tanıtılacak. Yeni stant konsepti; talk showlar, mobil ekranlarda görüntülenen video içerikleri, eski araçların veya teknolojik içeriklerin sergilenmesi olmak üzere farklı iletişim formatlarına uyarlanan çok yönlü bir yapı sunacak.

 

Renault’nun fuar programı:

 

  • 6 Eylül: Yeni MEGANE E-TECH 100 ELECTRIC
  • 7 Eylül: Yeni MEGANE E-TECH 100 ELECTRIC, R5 Prototip, ikonik Renault 5
  • 8 Eylül: Mobilize
  • 9 Eylül: Renault E-TECH modelleri
  • 10/11 ve 12 Eylül: yeni MEGANE E-TECH 100 ELECTRIC, R5 Prototip, Renault E-TECH modelleri

 

İlk ziyaret günü olan 8 Eylül Çarşamba günü Renault standı, yeni ulaşım ve enerji çözümlerini bünyesinde barındıran Mobilize için uyarlanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı