Rize’de Yaşar Aydın Sloganları

tarafından
76
Rize’de Yaşar Aydın Sloganları

İl gezilerine aralıksız devam eden Onur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın’ın durağı bu kez de Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize oldu. Yaşar Aydın’ın Rize’de nasıl karşılanacağı tüm kamuoyu ve gazeteciler tarafından merakla ve ilgi ile bekleniyordu.

Kimi gazeteciler ve yorumcular Yaşar Aydın’ın Rize’de beklediği ilgi ve desteği bulamayacağını söylediler ve köşelerinde bunu kaleme aldılar. Oysa! Yaşar Aydın Rize’de neredeyse gövde gösterisi yaptı.

Alkış ve Cumhurbaşkanı sloganlarıyla karşılanan Yaşar Aydın’a ilgi çok yoğun ve büyüktü. Rize’de sürekli halk ile iç içe olan Yaşar Aydın üç farklı yerde konuşma yaptı.

BU İŞ BİTMİŞTİR HERKESE HAYIRLI OLSUN

Yaşar Aydın, ziyarette yaptığı konuşmasında, "Dün bizim için nasıl Cumhurbaşkanı seçilecek, yüzbin imzayı nasıl alacak, bu iş çok zor hatta imkansız diyenler şimdi şunu konuşuyorlar. Yaşar Aydın’dan başkası Cumhurbaşkanı olamaz, acaba bakanları kim olacak, ülkeyi nasıl yönetecek, sistemi değiştirecek mi? Anayasayı değiştireceğini söylüyor, gerçekten değiştirebilecek mi?" Diye konuşup yazıyorlar.

Biz artık her kesimin kafasında Cumhurbaşkanı olmuşuz bu iş bitmiş bakanlarımız kim olacak, ülkeyi nasıl yöneteceğiz bunlar konuşuluyor artık. Gücümüz tescillendi artık bize muhalif olan iktidar ve muhalefet gazetelerindeki yorumcular dahi sadece bizi konuşuyor. Dillerinde sadece biz varız. Bu iş bitmiştir herkese hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı