Savcı Sarı Öğrencilerle Buluştu

tarafından
66
Savcı Sarı Öğrencilerle Buluştu

Ilgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye kültür Merkezi Çok Amaçlı Gösteri ve Konferans Salonunda organize edilen Kariyer Günleri etkinliklerinin bu haftaki konuğu Ilgaz Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Erkan Sarı oldu.

 

Savcı Sarı, öğrencilere kendini tanıttıktan sonra savcı olma sürecinden, savcı olmadan önceki düşüncelerinden, savcı olma kararında ailesinin etkisinden, hayatta bir şeyleri zamanında yapmanın öneminden bahsederek giriş yaptığı konuşmasında hedef odaklı olmaktan ve disiplinden taviz vermeden çalışarak başarılı olunabileceğini vurgulayarak devam etti.

 

Şimdiki bazı kayıpların ilerideki kazanımlarla karşılaştırıldığında kayıp olarak değerlendirilmeyeceğini dile getiren ve yaptığı işi severek yaptığını vurgulayan Savcı Sarı, öğrencilerin zaman zaman sorduğu sorularla anlatımını yönlendirdi.

 

Kendi okulundan, arkadaşlarından, ailesinden ve özellikle babasının mesleği dolayısıyla yaşadığı birtakım olayları anlatan Savcı Erkan Sarı, hayattan verdiği bu örneklerle anlatımlarını somutlayarak hitap ettiği Anadolu Lisesi Son Sınıf Öğrencilerine gerçek yaşam kesitlerini etkili bir şekilde sundu.

 

Kendisine ilçe milli eğitim müdürlüğünün çiçek takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sonlandırıldı.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı