Tasarımcı, mühendis ve akademisyen Avşar Gürpınar gençlerle buluşuyor

tarafından
161
Tasarımcı, mühendis ve akademisyen Avşar Gürpınar gençlerle buluşuyor

İstanbul Modern, Borsa İstanbul Grubu sponsorluğunda gerçekleştirilen Genç Salı Eğitim Programı’nı çevrimiçine taşıyarak sanatçılarla gençleri bir araya getirmeyi sürdürüyor. 18-25 yaş arası gençlerin katıldığı program, 23 Şubat’ta Avşar Gürpınar konuk ediyor
 

"Genç Salı" Çevrimiçi Eğitim Programı şubat ayında tasarımcı, mühendis ve akademisyen Avşar Gürpınar’ı ağırlıyor. Tasarım konusuna odaklanan program, Gürpınar’ın yakın dönemde gerçekleştirdiği proje ve sergilerden örnekler sunmasıyla başlıyor. Tasarım alanında disiplinlerarası çalışmaya, kişisel üretim deneyimlerine, yöntemlerine ve araştırma süreçlerine dair sanatçının düşüncelerini katılımcılar ile paylaşmasıyla devam ediyor. Disiplinlerarası bakış açısıyla öneriler sunan Gürpınar, gençlere profesyonel gelişimlerine katkı sağlayabilecek fikirlerini aktarıyor ve sorularını yanıtlıyor. 

Sanatçılar deneyimlerini gençlerle paylaşıyor

Genç Salı Eğitim Programı, resim, heykel, yerleştirme, sinema ve fotoğraf gibi farklı alanlarda sanatçıların, eğitim yaşantılarından kişisel ve profesyonel gelişim hikâyelerine uzanan deneyimlerini gençlerle paylaşmalarını amaçlıyor. Program. katılımcılara yaratıcı üretimlerde bulunmanın engelleri ve sorunlarını tanımak, bunları aşmanın olasılıklarını tartışmak için sanatçılarla tanışmak, tecrübelerini dinlemek ve yeni bakış açılarını keşfetmek için fırsatlar sunuyor. 

Tarih: 23 Şubat 2021, Salı

Saat: 16.00-17.00

Etkinlik Mekânı: Çevrimiçi canlı yayın

Katılımcı Sayısı: 50

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı