TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ankara Etimesgut İktidara Hazırlık Merkezine ziyaret gerçekleştirdi ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

tarafından
74
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ankara Etimesgut İktidara Hazırlık Merkezine ziyaret gerçekleştirdi ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ankara Etimesgut’ta partisinin ilçe kongresine katıldı. Yoğun ilgiyle karşılanan Sarıgül, kongrenin ardından yaptığı basın açıklamasında aşağıdaki konulara değindi;

BİZ; ÇARE ARAYANLARIN SESİYİZ

Biz hep bir adım daha ileri gitmenin heyecanı içerisindeyiz, inandık başaracağız, haklıyız kazanacağız, hedefledik ulaşacağız.

Biz; gariplerin ümidi, çare arayanların sesi, darda kalanların nefesiyiz, çünkü biz büyük bir aileyiz…

BEREKETLİ VATAN SOFRASI KURMAYA GELİYORUZ

Biz, hiç kimsenin sofrasından pay almaya gelmiyoruz! Biz, ülkemizin tüm insanlarına bereketli bir vatan sofrası kurmaya geliyoruz! Bu sofrada herkese yer olacak, bu sofrada herkesin karnı doyacak! Çünkü; Türkiye Değişim Parti’mizin önceliği insandır, partimizin özü; vicdandır, fazilettir, adalettir.

İKTİDARIN MÜHRÜNÜ TESLİM ALMAYA GELDİK

İktidarlar da iklim gibidir, zamanı gelince değişir. AK Parti’nin değişme zamanı gelmiştir.

TDP; projeleriyle, kadrolarıyla, teşkilat başkanlarıyla ülkemizin, en güvenilir partisidir. Biz Ankara’ya kiracı olmaya değil ev sahibi olmaya geldik, inşallah iktidarın mührünü teslim almaya geldik.

TÜRKİYE’NİN EN HIZLI TEŞKİLATLANAN PARTİSİYİZ

İlçe Kongrelerimiz bitiyor, Temmuz’da İl Kongrelerimizi yapacağız, ağustosta da inşallah Büyük Kurultayımızı yapacağız. Türkiye’nin en hızlı teşkilatlanan partisiyiz. Yıllar önce kurulan birçok siyasi partiyi anketlerde geride bıraktığımız görünüyor. Yurttaşlarımızın gözlerinde iktidarın ışığını görüyoruz.

GENÇLER; KORKMAYIN, ELEŞTİRİN

Sevgili gençler, korkmadan çekinmeden, cesaretle sizi Türkiye’nin değişiminde mücadele etmeye davet ediyorum. Büyük iktidar yolculuğuna katılın. Değişim Kadınları, Değişim Gençleri yolunuzu açıyorum, bayrağı burca dikeceğinize inanıyorum. Gençler gözünüz aydın! Değişim başlıyor, sizin partiniz geldi. Gelin, değişime ortak olun, gençler; korkmayın, derdinizi söyleyin, gençler; korkmayın eleştirin çünkü artık TDP var…

OTOYOLLARA, KÖPRÜLERE ALIM GARANTİSİ VAR DA ÇİFTÇİMİZE NEDEN YOK? Tarım, Türkiye'nin olmazsa olmazıdır. Çiftçimize tohumu, gübreyi, makineyi bedava verip ürün alma garantisini Türkiye Değişim Partisi olarak sağlayacağız. Otoyollara, köprülere alım garantisi var da çiftçimizin ürettiği ürünlere neden alım garantisi yok. O nedenle alım garantisini mutlaka ve mutlaka biz sağlayacağız. Çiftçilerimizin ürettiği bütün ürünlere alım garantisi vereceğiz. Tarım ve hayvancılık ülkemizin önemli geleceğidir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı