TRPharm, Onkolojik Hastalıklarda Güncel Tanı ve Tedavi Yöntemlerini Bişkek'te Anlattı

tarafından
46
TRPharm, Onkolojik Hastalıklarda Güncel Tanı ve Tedavi Yöntemlerini Bişkek'te Anlattı

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, “Onkolojik hastalıkların modern tedavi ve teşhis yöntemleri” konulu konferansa ev sahipliği yaptı ve Kırgız hekimlere modern tanı yöntemlerini ve onkolojik kemoterapi ilaçlarının avantajlarını aktardı.

Yenilikçi sağlık şirketi TRPharm, 25 Mayıs’ta Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlediği “Onkolojik hastalıkların modern tedavi ve teşhis yöntemleri” konulu konferansta, Bişkek ve Oş şehirleri onkoloji merkezlerinin klinik şefleri, ülkedeki erişkin ve pediatrik onkologlar ve hematologlarla bir araya geldi. Kırgızistan Sağlık Bakan Yardımcısı Maksudova K.A’nın ve Sağlık Bakanlığı Acil Tıbbi Yardım Daire Başkanı Sutueva Gulasyl’nın da katıldığı konferansın açılışını, Türkiye Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan yaptı. Konferansta TRPharm Uluslararası İş Birimi Direktörü Mehmet Beyazyürek, TRPharm hakkında bilgi verirken; TRPharm Medikal Direktörü Doç. Dr. Tolga Tuncel, onkolojik hastalıklarda güncel tanı ve tedavi yöntemlerini aktardı. TRPharm onkolojik kemoterapi ilaçlarının avantajlarını da anlatan Doç. Dr. Tuncel, hekimlerin sorularını yanıtlayarak, geri bildirimler aldı.

Konferansa ilişkin bir değerlendirmede bulunan TRPharm Genel Müdürü İsmet İnce, “Bu konferans hem sektördeki yenilikleri aktarmak hem de ihtiyaçların tespitini sağlamak anlamında büyük bir önem arz ediyor. Önümüzdeki dönemde de Kırgız sağlık otoritesi ve hekimlerle yakın çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte Kırgızistan’da onkoloji alanında tanıdan tedaviye karşılanmamış ihtiyaçlara birlikte çözümler üreteceğiz. Kırgızistan’da attığımız bu adım, global, inovatif bir sağlık şirketi olma vizyonumuza hizmet ediyor” dedi.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı