Tüm Türkiye tek hedef tek amaç

tarafından
70
Tüm Türkiye tek hedef tek amaç

Halkın dikkatini ve sevgisini adım adım gezerek, gerçek ilgi ve gerçek sevgiyle memleket insanını kucaklayan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, ayrım yapmadan, haklıya hakkını vererek, haksıza haksız diyerek büyük ses getirdi.

VATANI, KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Türkiye'deki ziyaretlerinde halk ile sadece halk olduğu için, ayırt etmeden, rant sağlamadan ve sağlamayı da hiçbir zaman düşünmeden gümbür gümbür geliyor. Karşıt görüşlere sahip vatandaşların bile tek çatı, tek yumruk olduğu Yaşar Aydın'ın Liderlik ettiği Onur Hareketi büyük ilgi ve beğeni topladı.

GENÇLERLE BİRLİKTE DAİMA DİNAMİK

Onur hareketi için binlerce genç, binlerce yürek, binlerce farklı bakış açısı tek çatı altında tek hedef için, mutluluk ve huzur için, vatan için toplandı.

ÇOK FİKİR, ÇOK UĞRAŞ TEK AMAÇ, TEK HEDEF

Binlerce genç istekli ve kararlı bir şekilde Yaşar Aydın'ın Liderlik ettiği Onur İttifakında bir araya geldi. 
Doğu'dan, Batı'ya ülkenin her yerinde sevgiyle, hasret ve heyecanla karşılanan adeta kendi ailesinden bir bireymiş gibi bağırlara basılan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, emin adımlarla, gençlerle birlikte, gümbür gümbür geliyor. Ülkenin dört bir yanında olan buluşmalarındaki son durağı İzmir olan Yaşar Aydın Güneydoğu'dan başlayıp Akdeniz'den devam ederek buradaki farklı kültür, farklı gelenek ve görenekte, farklı yaştaki herkesin desteğini arkasına aldı. Gittiği her yerde, kalabalık gruplar tarafından sevgiyle, şarkılarla karşılanan, özlenen lider Aydın, özellikle genç vatandaşların gözdesi. Bu yoğun sevgi seli muhalefet ve iktidarın da dikkatini çekmeye devam ediyor. 

“GENÇLİĞİN GÜR SESİ, GENÇLİĞİN ONUR’UNU İKTİDARA TAŞIYACAK”

Tıpkı İstanbul’da olduğu gibi İzmir’de de binlerce genç Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’ın cumhurbaşkanlığı adaylığındaki yolu hafifletmek için hazır olduklarını ilan etti ve imzalar hazır dedi. Gençlere hitap eden Yaşar Aydın ise şunları söyledi:
“Bu ülkenin yarını gençlerimiz. Hani o yıllardır yok sayılan, bilgisiz denilen, siz bilmezsiniz denilen, tecrübesiz denilen, görmezden gelinen, hatta siyasi ikbal uğruna birbirine kırdırdığınız gençlerimiz. Biz ise yarınlarımızın temel direğinin gençler olduğunun hep bilincindeydi ve bunun farkında olarak hareket etti. Buna aykırı davranışlarda, söylemlerde bulunmadık. Gençlerimiz bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa taşıyacak pırlantalarımızdır. Artık gençlerin yok sayıldığı, dışlandığı o karanlık çağ sona erdi. Artık gençliğin gür sesi, gençliğin Onur’unu iktidara taşıyacak. Gençlerin onuru artık örselenmeyecek. Biz gençlerle birlikte Onur İttifakı’nı iktidara taşıyacağız”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı