Türkiye’nin İlk Dijital Sanat Merkezi Sahneport Mayıs Ayında Dopdolu

tarafından
98
Türkiye’nin İlk Dijital Sanat Merkezi Sahneport Mayıs Ayında Dopdolu
Türkiyede ve dünyada hep tek alana ait dijital platformların olmasından yola çıkarak kurulan Sahneport, Türkiyenin ilk dijital sanat merkezi olmasıyla dikkat çekiyor. Sanatseverler, mayıs ayında farklı tarzlarla tek çatı altında Sahneport’ta buluşuyor

Bir sanat merkezinin dijital hali olarak hizmet veren Sahneportta sanatseverler mayıs ayı boyunca; tiyatro oyunları, konserler, çocuk ve aile etkinlikleri, ödüllü ve nitelikli film gösterimleri ve belgeseller, sergiler, webinarlar, ilham veren konuşmalar ve eğitimler, kurumsal etkinlikler gibi farklı alanlarda gerçekleştirilen tüm etkinliklere ulaşabilecek.

 

The Badau Sessaions ve Nardis Jazz Club Konserleri Mayıs’ta Sahneport’ta!

Sahneport mayıs ayı boyunca caz müziğine özel olarak ilgi duyanlar için kulakların pasını silecek caz performansları sunuyor.

Sarp Maden 5 ve Ferit Odman Quintet 1 Mayıs itibariyle Sahneport’ta müzik ziyafeti sunuyor.

Garanti BBVA’nın desteğiyle 2 Mayıs Pazar Günü Saat 20.00’den itibaren Kaan Bıyıkoğlu Quartet, 4 Mayıs Salı Günü Saat 21.30’dan itibaren Cem Tuncer Trio caz severler ile Sahneport’ta buluşuyor.

Baharın Enerjisi Mayıs Boyunca Sahneport’ta yaşanacak!

Pandemiyle birlikte hızla yükselen hibrit model sanat anlayışı ile kurulan Sahneport, mayıs ayında da multi-disipliner sanat dallarını tek bir çatı altında topluyor.

Kibarlık Budalası ve Karanlıkta Komedi gibi yerli oyunların yanı sıra Hollanda’nın köklü tiyatro oyunlarından Eleni en Roos (Eleni ve Gül) ve De Mus (Serçe) Türkçe alt yazı seçeneğiyle Sahneport’ta yer alıyor.

Ayrıca 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’nı da kapsayan ay boyunca Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün insani yönüne, insani bir dil ve gözle bakan tiyatro oyunu ‘İlelebet… Bir Atatürk Hikayesi’ sanatseverlere sunuluyor.

 

Yetişkinlere özel etkinliklerle birlikte minik misafirlerini de eğlenceye davet eden Sahneport’ta yine mayıs ayı boyunca çocuklara özel Oyuncak Hikayesi ve Çizmeli Kedi Müzikali sahne alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı