Yaşar Aydın’a Giresun’da yoğun ilgi

tarafından
81
Yaşar Aydın’a Giresun’da yoğun ilgi

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, gittiği Giresun’da yoğun ilgiyle karşılaştı.
“Kararlı ve onurlu bir millet yürüyüşü” sloganıyla yola çıkan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, Türkiye’yi il il, ilçe ilçe gezmeye, milletle beraber olmaya devam ediyor. Memleket gezileri kapsamında bu kez durağı Giresun olan Yaşar Aydın, Giresunlular tarafından “Son dava adamı” sloganlarıyla karşılandı.
Gittiği her yerde yoğun ilgi ve alaka gören, Güneydoğu gezisinde de kendisine gösterilen ilgiyle moral bulan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Karadeniz’in önemli şehirlerinden olan Giresun’da da farklı bir manzarayla karşılaşmadı. Giresunlular, Aydın’ı bağrına bastı.
“SON DAVA ADAMI” SLOGANLARIYLA KARŞILANDI
Giresun’da gençler, esnaf ve kadınlarla bir araya gelen ve “Son dava adamı” sloganıyla karşılanan Yaşar Aydın, “Bu millet liderini arıyor. İnanacağı, güveneceği bir lider arıyor. Kendisini aşağılamayan, ötekileştirmeyen ve derdine derman bir lider arıyor. Atılan sloganlar, karşılaştığımız yoğun ilgi boşuna değil. Bizim davamız insan onurunu yüceltmek, insan onuruna yakışır bir iklimi sağlamak. Bu yüzden insanlar bize güveniyor ve bizi kendinden görüyor. Çünkü bugüne kadar ne iktidar ne muhalefetten bir tebessüm, bir samimiyet görmediler. Ancak Onur Hareketi, bu yapay düzeni değiştirmek için geliyor. Onur Hareketi, insanlık onurunu iktidara getirmek için geliyor. Bu bağlamda bizi bugüne kadar yalnız bırakmayan, gittiğimiz her yerde coşkuyla karşılayan halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı