Yaz Aylarında Cildinizden Sebamed PRO ile Probiyotik Desteğini Eksik Etmeyin!

tarafından
84
Yaz Aylarında Cildinizden Sebamed PRO ile Probiyotik Desteğini Eksik Etmeyin!

Sıcak yaz ayları pek çok dış etkenle birlikte cildi zayıflatarak yıpratıyor. Güneş ışınlarının zararlı etkileri, sıcak, rüzgar ve deniz ya da havuz suyunun cildi yıprattığını unutmamak gerek. Ancak cildin enerjisini geri toplamasını ve kendini yenilemesini sağlamak da zor değil. Sebamed’in probiyotik mucizesinden yararlandığı Sebamed PRO! ürünleri, cildin direncini artırarak kuvvetlendiriyor. Aynı zamanda cildin nem dengesini de koruyarak cildi gençleştiren Sebamed PRO! ürünleri yaz aylarında cildin ihtiyacı olan bakımı sunuyor. 

 

Cilt bakımının mevsimi olmaz ama cildin en çok bakıma ihtiyaç duyduğu zamanın yaz ayları olduğunu unutmamakta da fayda var. Sıcak ve güneşin zararlı ışınları şöyle dursun çevresel faktörlerden de yıpranan cilt, etkili bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Terlemeyle birlikte oluşan nem kaybı da cildin daha kolay tahriş olmasına ve cilt problemlerine davetiye çıkartıyor. Ancak Sebamed bu konuda probiyotiklerin mikroflorayı dengeleyerek tahrişlerin oluşmasını engelleyen yapısından yararlanarak geliştirdiği ürünlerle vücuda iyi gelen bakımı yapıyor. Probiyotiklerin vücudun direncini artıran ve kuvvetlendiren yapısını kremleriyle buluşturan Sebamed, Sebapharma laboratuarlarında geliştirilen Sebamed PRO! ürünleriyle bakımı farklı bir boyuta ulaştırıyor. Yapılan araştırmalar, probiyotiklerin düzenli olarak cilde uygulandığında serbest radikallere karşı kalkan görevi üstlendiğini gösteriyor. Yine dış etmenler nedeniyle oluşan erken yaşlanma belirtilerinin de önüne geçerek kolojen ve elastin üretimini destekliyor. Bu sebeple Sebamed PRO ürünlerinin içeriğinde probiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ yer alıyor. Sebamed PRO! bu mucizevi bakımı pek çok ürününde uzmanlıkla kullanmayı başarıyor. Sebamed PRO! Yenileyici Krem, Sebamed PRO! Canlandırıcı Göz Kremi, Sebamed PRO! Aktif Koruma Kremi ve Sebamed PRO! Enerji Kremi bunlardan yalnızca birkaçı. Cilde enerji katan, yenileyen ve gençleşmesine destek olan özellikleriyle Sebamed PRO! ürünleri yaz aylarında da cilt bakımın vazgeçilmezi olacak!

 

Gücünü probiyotiklerden alan bakım

Probiyotik bakım kompleksini doğal bileşenlerle buluşturan Sebamed PRO! ürünleri, cildin koruyucu tabakası olan pH 5.5 değerine sahip olmasıyla ve içeriğiyle cildi besleyerek cildin uzun süre genç görünmesine katkı sağlıyor..Sebamed PRO! Yenileyici Krem, probiyotik ve kırmızı deniz yosunu içeriği ile 2 haftada cilt yenilenmesini, 4 haftada belirgin kırışıkların görünümünün azaltılmasını sağlıyor. Yaşlanmaya karşı etkin koruma sağlayan Sebamed PRO! Aktif Koruma Kremi biberiye ekstresi içeren Celligent® kompleksi sayesinde cildin yenilenmesini desteklerken, Sebamed PRO! Enerji Kremi ise kayın ağacı tohumu içeren Gatuline®RC kompleksi sayesinde kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor. SebamedPRO! Canlandırıcı Göz Kremi ise içeriğinde yer alan E vitamini zengini deniz yosunu sayesinde göz çevresindeki kırşıklıkların görünümünü azaltarak yorgun göz altlarındaki canlılığı geri kazandırıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı