Yeni nesil hediye almak Popile’mektan geçiyor

tarafından
81
Yeni nesil hediye almak Popile’mektan geçiyor

Hediyeleşme algısının değiştiği günümüze yeni nesil bir hediye platformu hedefiyle adım atarak kısa zamanda fark yaratmayı başaran “Popile”, kişiye özel videolarla ünlüler ve hayranlarını buluşturmayı başarıyor. Kuruluş amacıyla özel günlerin gerçek değerini yeniden hatırlatan Popile, aldığı her siparişle kendi payının bir kısmını sivil toplum kuruluşlarına bağışlıyor.

 

Gelişen teknolojiyle birlikte ünlülerle etkileşim kurmaya ve onlardan mesaj almaya farklı bir boyut kazandıran Popile, yeni nesil hediye anlayışını yeniden şekillendiriyor. İsteyen herkesi özel videolar aracılığıyla doğum günü, yıl dönümü ve iş tebriği gibi konularda ünlülerin mesajlarıyla buluşturan Popile, dinamik, canlı, genç ve renkli kişiliğiyle “yeni nesil hediye” anlayışının öncüsü oluyor. “Nasıl bir hediye alırsam fark yaratırım?” diyen herkese, bünyesindeki pek çok ünlü isimle alternatif sunan Popile, toplumsal yardımlaşmaya da katkı sağlıyor. Popile, her siparişte kendi payının bir kısmını anlaşmalı olduğu sivil toplum kuruluşlarına bağışlıyor ve iyiliği paylaşmaya da farklı bir bakış açısı kazandırıyor. 

 

“Toplumsal Farkındalık Oluşturmak İçin Çalışıyoruz”

2020 yılının son günlerinde kullanıma açılan ve ilk günden bu yana birçok kişinin ilgi odağı haline gelen Popile’nin kurucuları Ertuğrul Uçar, İsmet Berkay Çelik, Kemal Tepret, Mete Acar ve Oğulcan Tümdoğan da kuruluş amaçlarında toplumsal farkındalığa dikkat çekiyorlar.  “Sitemizde yer alan ünlüler hem hayranlarıyla bir araya gelmek hem de toplum yararına faaliyet gösteren bu kurumlara gelen yardımları arttırmak için sosyal sorumluluk üstlenmektedir. Popile.com olarak anlaşmalı olduğumuz dernek ve vakıfların projelerine finansman sağlamak ve toplumsal farkındalık oluşturmak için çalışıyoruz” diyen Popile’nin kurucu isimleri, sosyal sorumluluk alanında da örnek gösterilecek bir uygulamaya imza atıyorlar.

 

 

Değer Verdiğiniz Günler “Popile”nin Ünlüleri ile Artık Daha Özel

En değerli ve unutulmayacak günleri ünlülerden gelen kişiye özel videolarla daha anlamlı kılan Popile, birçok kutlama ve tebrik seçeneği sunuyor. Ünlülerden mesaj almanın zorluğunu da ortadan kaldıran Popile, kişiselleştirilmiş videolar ile daha önce sahip olunmayan bir hediye sunarak eşsiz duygular yaşatıyor. Platformda güncel olarak yer alan isimler arasında eski futbolcu Abdülkerim Yılmaz, oyuncu Abidin Yerebakan, oyuncu Alper Kul, sanatçı Aslı Hünel, futbolcu Aycan Yanaç, oyuncu Bahar Şahin, influencer Bilge Su Işık, sanatçı Bülent Serttaş, radyo programcısı Cem Arslan, oyuncu Çetin Altay, oyuncu İlker Aksum, TV sunucusu Özlem Yıldız, eski milli kaleci Rüştü Reçber, futbolcu Sercan Yıldırım, eski futbolcu Serhat Akın, oyuncu Serkan Şengül, futbol yorumcusu Sinan Engin, oyuncu Şafak Sezer,oyuncu Hakan Ural,gazeteci Ömür Gedik, influencer Taklitman TV, influencer Arif Sevimli, şarkıcı Yasin Obuz ve oyuncu Yavuz Seçkin bulunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı