Yu-Gi-Oh! koleksiyon kart oyununda efsaneler yazı devam ediyor

tarafından
65
Yu-Gi-Oh! koleksiyon kart oyununda efsaneler yazı devam ediyor

Efsanevi Düellocular daha önce hiç görülmemiş biçimde geri döndüler. Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), temmuz ve ağustos aylarında Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu (KKO) tarihinin en önemli karakterlerinden bazılarını yepyeni kartlarla geri getireceğini duyurdu!

 

Yugi'nin Kralın Şövalyesi (King’s Knight), Kraliçenin Şövalyesi (Queen’s Knight) ve Jack'in Şövalyesi (Jack’s Knight) kartları, King's Court booster setinde yeni müttefiklerle geri dönüyor!  Hemen ardından Mısır Tanrıları (Egyptian Gods) Slifer, Obelisk ve Ra KKO aksesuar serisiyle sizlerle olacak! Son olarak, Dawn of Majesty, 100 yeni başlangıç kartı ve Yusei Fudo'nun Yu-Gi-Oh! 5D’deki muhteşem yaratığı Stardust Dragon desteğiyle yaza damgasını vuracak.

 

King's Court, geçen yılın popüler Toon Chaos setinin devamı niteliğinde ve Yugi'nin Three Musketeers of Face Cards teması, King's Knight, Queen's Knight ve Jack's Knight'a ekstra hız ve güç katarak geri dönüyor. King's Court, Legendary Duelists: Season 2 ve Lightning Overdrive temalarını destekliyor; hatta bazı kartlar Egyptian Gods destelerinizi bile güçlendirebilecek. Bitmedi! 15 kart da Collector's Rare varyantları olarak gelecek. King's Court toplam 62 kartla 8 Temmuz'da sizlerle olacak: 37 Rare, 15 Super Rare ve 10 Ultra Rare kartın yanı sıra Collector’s Rare olarak gelen göz alıcı 15 kart da sizi bekliyor. Her paket 6 Rare ve 1 adet Folyolu kart içermekte.

 

Ardından, Egyptian Gods Kartları Slifer, Obelisk ve Ra'nın üçünü de içeren dört yeni aksesuara hazır olun! Slifer, Obelisk ve Ra Game Mat'ta Düello yaparak rakiplerinizi yok edin ve kartlarınızı güvende tutun veya en değerli kartlarınızı göstermek istiyorsanız, onları Slifer, Obelisk & Ra 9-Pocket Duelist Portfolio’nun ihtişamıyla sergileyin. Slifer, Obelisk & Ra koleksiyonundaki dört aksesuarın tamamı 29 Temmuz'da geliyor

 

Yu-Gi-Oh! 5D’s ise ağustos ayına damgasını vuracak! Dawn of Majesty booster seti, Yusei Fudo'nun Stardust Dragon'unun geri dönüşünü müjdeliyor! Yepyeni "Majestic" formu, Stardust Dragon stratejinizi daha önce olmadığı kadar güçlü kılarken Dawn of Majesty destelerinizi inşa etmek için üç yeni tema daha sunuyor. Ayrıca dört yeni canavar kartıyla Gizmek kabilesi başlı başına bir strateji haracına dönüşebiliyor! 12 Ağustos'ta çıkacak Dawn of Majesty ile 100 yeni kart keşfedin: 50 Common, 26 Super Rare, 14 Ultra Rare ve 10 adet Gizli Rare kart bu booster sette sizlerle.

 

Beklemek istemiyor musunuz? O halde Dawn of Majesty Prömiyerine katılarak resmi lansmandan önce yeni sete sahip olabilirsiniz! Bu özel etkinlikler yalnızca Resmi Turnuva Mağazalarında düzenleniyor ve resmi lansmandan günler önce size Dawn of Majesty paketlerini elde etme şansı sunuyor!

 

Dawn of Majesty Prömiyer Etkinliği 7 Ağustos Cumartesi veya 8 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Bölgenizdeki Resmi Turnuva Mağazalarını burada bulabilirsiniz. Haritanın üzerinde “Near” yazan bölgeye bulunduğunuz şehrin ismini girmeniz yeterli. Buradan çıkacak mağazalarla iletişime geçerek prömiyer etkinliğinde yer alıp almayacaklarını öğrenebilirsiniz.

 

KONAMI, ilgili herkesin güvenliğini sağlamak için turnuvaya izin verilen bölgelerdeki gelişmeleri yakından izliyor ve henüz izin alınmamış diğer bölgelerde de resmi turnuvaları yeniden başlatmak için değerlendirmeler devam etmekte.

 

10 ve 11 Temmuz'da ise KONAMI, ilk Remote Duel Yu-Gi-Oh! Şampiyona Serisi (YCS) Etkinliğine imza atacak! Şampiyona finalleri Avrupa ve Kuzey Amerika için 31 Temmuz'da ve Latin Amerika içinse 1 Ağustos'ta canlı yayınlanacak ve ilk Avrupa, Kuzey Amerika ve Latin Amerika Uzaktan Düello YCS Şampiyonları’nı belirleyecek! 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı