Yüksek Sadakat’in başarılı solisti Kenan Vural, ÖRAV Sohbetleri’ne konuk oluyor

tarafından
91
Yüksek Sadakat’in başarılı solisti Kenan Vural, ÖRAV Sohbetleri’ne konuk oluyor

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın uzun yıllardır düzenlediği ÖRAV Sohbetleri öğretmenleri; işini tutkuyla yapan, üreten ve paylaşmayı seven, farklı sektörlerden isimlerle bir araya getiriyor. Sohbetlerin bu ayki konuğu sevilen rock grubu Yüksek Sadakat’in başarılı solisti, müzisyen Kenan Vural olacak. 

 

Aşk Durdukça, Ben Seni Arayamam, Haydi Gel İçelim, Katil ve Maktul gibi hit olan şarkıların sesi olan Vural müzik yolculuğunu, kariyerini inşa ederken yaşadıklarını ve ilham veren yaşam öyküsünü katılımcılarla paylaşacak. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra ABD’de finans üzerine master yapan Vural, kısa bir süre bu alanda çalıştıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü’nde ön lisans eğitimi aldı.. Profesyonel müzik hayatına 1986’da başlayan sanatçı, 1998 yılında ilk grubu Serüven’i kurdu. 2008 yılında Yüksek Sadakat’e solist olarak katılan Vural, 2011 yılında grupla birlikte Türkiye’yi Eurovision şarkı yarışmasında temsil etti. 

 

Toplumda genel kabul gören, daha güvenli olarak nitelendirilen bir kariyer sürmek yerine, zorluklarla karşılaşsa da tutku duyduğu alanda ilerlemeyi tercih eden Kenan Vural, kendi deneyimlerini ve müziğin ona kattıklarını 29 Nisan’daki canlı yayında ÖRAV’ın Youtube kanalı https://www.youtube.com/user/ogretmenakademisi üzerinden herkese açık olarak paylaşacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı