Zıt Kardeşler Firar'da Saraylıları kahkahaya boğdu

tarafından
50
Zıt Kardeşler Firar'da Saraylıları kahkahaya boğdu

Saray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Zıt Kardeşler Firarda’ adlı tiyatro oyunu Pazar akşamı saat 20.00’da Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyuna yoğun ilgi gösteren Saraylılar, kardeşlerin başından geçen olayların mizahi bir dille anlatıldığı oyunda kahkahaya boğuldu.

ZIT KARDEŞLER FİRAR’DA AYAKTA ALKIŞLANDI

Saray Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Yalçın Özden’in yazdığı ve Salih Ünal’ın yönettiği ‘Zıt Kardeşler Firar’da’ adlı tiyatro oyunu 19 Mart Pazar akşamı saat 20.00’da Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yalçın Özden’in başrolünü üstlendiği oyunda, ninelerini görmek için hızlı trenle İstanbul’a gelen iki kardeşin başından geçen olaylar mizahi bir dille anlatıldı. Yolculuk esnasında birbirine benzeyen bavullar karışır. Kardeşlerin bavulunda ninelerinin kıyafetleri de vardır. Yanlışlıkla aldıkları bavul ise dolar doludur. Bir bavul dolusu parayı kaybeden adam, kardeşlerin peşine düşer. Kardeşler, yakalanmamak için kılıktan kılığa girer ancak her defasında paranın sahibiyle yüz yüze gelirler. Salonu dolduran tiyatroseverler oyunu keyifle izlerken, finalde oyuncuları ayakta alkışladı.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Oyun sonunda Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, Saraylılara keyifli bir akşam yaşatan oyunculara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı