Marvel Studios imzalı Thunderbolts filminden Türkçe dublajlı ve altyazılı teaser fragman ve afiş yayınlandı

tarafından
23
Marvel Studios imzalı Thunderbolts filminden Türkçe dublajlı ve altyazılı teaser fragman ve afiş yayınlandı

Marvel Studios, bugün “Thunderbolts*” filminin merakla beklenen teaser fragmanını ve afişini yayınladı. Gişe rekorları kıran bağımsız yapımcılarla iş birliği yapan Marvel Studios, izleyiciyi bu kez “Thunderbolts*” ile buluşturuyor. Film, depresif suikastçı Yelena Belova’nın (Florence Pugh) öncülüğünde, Marvel Sinematik Evreni’nin en beklenmedik kahramanlarını bir araya getiriyor.

 

Filmde ayrıca Marvel Sinematik Evreni’nden tanıdığımız Bucky Barnes (Sebastian Stan), Red Guardian (David Harbour), John Walker (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen) ve Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) geri dönüyor. Bunun yanı sıra bazı heyecan verici yeni karakterler de ekibe katılıyor.

 

Jake Schreier’in yönetmenliğini üstlendiği “Thunderbolts*” filminin yapımcılığını Kevin Feige üstleniyor. Louis D’Esposito, Brian Chapek, Jason Tamez ve Scarlett Johansson da baş yapımcı olarak projede yer alıyor. Marvel Studios’tan “Thunderbolts*”, 2 Mayıs 2025’te gösterime girecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı