Prime Video, Aldis Hodge’un Başrolde Olduğu CROSS Dizisinin Fragmanını ve İlk Görsellerini Yayınladı

tarafından
22
Prime Video, Aldis Hodge’un Başrolde Olduğu CROSS Dizisinin Fragmanını ve İlk Görsellerini Yayınladı

Prime Video, Aldis Hodge’un Alex Cross karakterini canlandırdığı, merakla beklenen suç gerilim dizisi CROSS’un fragmanını ve ilk görsellerini yayınladı. İkinci sezon için de onay alan dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu, 14 Kasım’da dünya genelinde 240’tan fazla ülke ve bölgede yalnızca Prime Video’da gösterime girecek. 

 

James Patterson’ın çok satan Alex Cross kitap serisindeki karakterlere dayanan, karmaşık, çetrefilli ve heyecan verici gerilim dizisi CROSS’un yapımcılığını Ben Watkins üstlenirken; dizi Paramount Television Studios ve Skydance Television tarafından hazırlanıyor. 

 

Alex Cross, cinayetleri tespit etmek ve nihayetinde katilleri yakalamak için hem katillerin hem de kurbanlarının psikolojisine derinlemesine inebilme yeteneğine sahip bir dedektif ve adli psikologdur. Dizide başrolü üstlenen Hodge, aynı zamanda yapımcı olarak da görev alıyor. CROSS’un oyuncu kadrosunda Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Caleb Elijah, Melody Hurd, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford ve Ryan Eggold yer alıyor. 

 

Watkins, Blue Monday Prodüksiyon bünyesinde baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev alıyor. Sam Ernst, Jim Dunn ve Craig Siebels de baş yapımcı olarak yer alırken, James Patterson, Bill Robinson ve Patrick Santa, James Patterson Entertainment adına baş yapımcı olarak katkıda bulunuyor. David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost, Skydance Television adına baş yapımcı olarak görev yapıyor.

 

CROSS, Amazon MGM Studios, Paramount Television Studios ve Skydance Television tarafından üretiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı