Türkiye’nin ilk aile festivali Family Fest’e ilk gününde büyük bir ilgi

tarafından
41
Türkiye’nin ilk aile festivali Family Fest’e  ilk gününde büyük bir ilgi

Türkiye’nin ilk aile festivali Family Fest, 4 Ekim 2024 Cuma günü başladı ve ilk gününde büyük bir ilgiyle karşılandı. Müge Boz’un ev sahipliğinde Korupark İstanbul’da düzenlenen ve aileler ile 3-12 yaş arası çocukların katıldığı festival, 5 ve 6 Ekim tarihlerinde de devam edecek. Festival katılımcıları; birbirinden keyifli atölyeler, aktiviteler, söyleşiler ve neşeli oyunlarla, dopdolu 2 gün geçirecek.

 

Türkiye’nin ilk aile festivali Family Fest, 4 Ekim 2024 Cuma günü ünlü sanatçı Müge Boz’un ev sahipliğinde Korupark İstanbul’da başladı ve 1. gününde büyük bir ilgiyle karşılandı. Birbirinden eğlenceli atölyeler, aktiviteler ve söyleşilerin gerçekleştirildiği festivalde ilk gün Gökhan Türkmen sahne aldı. Dr. Diyetisyen ve Psikolog M. Pırıl Şenol, “Akademisyen Anne” adıyla bilinen Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, oyuncu Ezo Sunal gibi isimlerle gerçekleştirilen söyleşilerde de aileler hem kişisel gelişimleri hem de ebeveynlik tecrübeleri üzerine katkı sağlayacak ilham dolu sohbetlere katıldı.

 

Katılımcılara müzik, sanat, spor, keşif, gastronomi ve eğlenceyle dopdolu bir deneyim yaşatan Family Fest, 5 ve 6 Ekim tarihlerinde de devam edecek. 5 Ekim’de Can Bonomo ve 6 Ekim’de Nil Karaibrahimgil en sevilen şarkılarıyla katılımcılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak, aileler ve 3-12 yaş arası çocukları eğlenceye ve müziğe doyacak. Festival; birbirinden keyifli atölyeler, aktiviteler, söyleşiler ve neşeli oyunlarla devam edecek. 

 

Festivalin her köşesinde farklı bir deneyim

Korupark’ın tertemiz doğasında çocuklarıyla birlikte özgürce eğlencenin keyfini çıkaran aileler, festival alanının her köşesinde farklı bir deneyim yaşayacak. Çocuklar ebeveynleriyle birlikte yaratıcı atölyelerde el becerilerini geliştirecek, deneyimsel öğrenme atölyelerinde yeni becerilerini keşfedecek, doğa aktivitelerinde hareket alanlarını genişletecek ve eğlenceli oyunlarla kendilerini ifade etme fırsatı bulacak. Çeşitli kategorilerde atölyelerden futbol ve basketbol sahalarında düzenlenen turnuvalara, dans ve spor eğitimlerinden uzmanlarla ilham verici söyleşilere kadar birçok etkinlik Family Fest’te aileler ve çocukları tarafından deneyimlenecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı