Akdeniz, Kurban Bayramı’na hazır!

tarafından
53
Akdeniz, Kurban Bayramı’na hazır!

Lüks otelleri, eğlence mekanları ve gece hayatıyla yerli turistlerin favorileri arasında yer alan Akdeniz, geniş kumsalları ve masmavi deniziyle misafirlerini karşılıyor.

En iyi hizmeti en uygun fiyatla vermeyi amaçlayan online seyahat acentesi Tatildukkani, Kurban Bayramı’nda, 4 gece 5 gün konaklama ve uçak bileti dahil en uygun fiyatlı paketleriyle tatilin tadını çıkarmak isteyenlere avantajlı seçenekler sunuyor. 

Yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs’ta binlerce tesiste konaklama, uçak bileti ve transfer hizmetlerini misafirlerine özel sunan Tatildukkani, Kurban Bayramı’nda kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 
 Kurban Bayramı’nın öne çıkan lokasyonlarının başında Akdeniz geliyor. Çiftlere ve çocuklu ailelere özel tatil seçenekleri sunan Akdeniz, her zevke ve bütçeye uygun otelleriyle misafirlerini unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor. Kemer, Bodrum, Alanya ve Antalya’da yer alan otellerde; deniz, kum, güneş dolu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler dünyaca ünlü Akdeniz plajlarını tercih ediyor!

Kalite standartlarında müşteri memnuniyetini ilk sırada bulunduran ve kurulduğu günden bu yana yüz binlerce misafiri ağırlayan Tatildukkani, Kurban Bayramı’nda, 4 gece 5 gün konaklama ve uçak bileti dahil en uygun fiyatlı paketleriyle misafirlerine hayallerindeki tatili yaşatıyor. 

Tatildukkani’un kampanyalı Kurban Bayramı turlarını ulaşmak ve detaylı bilgi almak için  Tatildukkani

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı