BAŞARILI OYUNCU GÜLŞAH YAPRAKÇI DÜNYA EVİNE GİRDİ

tarafından
88
BAŞARILI OYUNCU GÜLŞAH YAPRAKÇI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Türk sinemasının ve tiyatrosunun başarılı isimlerinden Gülşah Yaprakçı, bir birinden ünlü isimlerin katıldığı görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Bugüne kadar yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansıyla isminden sıkça söz ettiren çiçeği burnunda gelin Gülşah Yaprakçı, daha önceden anlaştığı yeni bir sinema filmi için 1 ay içerisinde kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Hayatının aşkını Burak İlhan’da bulan güzel oyuncu Gülşah Yaprakçı’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Daha önce, bir çok Tiyatro oyunu, Dizi ve Sinema filmlerinde yer alan ve 2006 yılında Türvak oyunculuk bölümünü 2.likle bitiren güzel oyuncu Gülşah Yaprakçı, başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar, büyülü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

En son “Filme Gel” isimli sinema filminde Erkan Petekkaya, Levent Ülgen, Fırat Doğruloğlu, Tolga Güleç, Çiçek Dilligil, Orçun Kaptan, Aslıhan Karalar ve Deniz Hamzaoğlu gibi ünlü isimlerle kamera karşısına geçen güzel oyuncu Gülşah Yaprakçı, yeni filminde de yine senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş’ın üstlendiği “Bahtsız Bahtiyar” isimli komedi filmdeki rolüyle sinemaseverlerin gönlünde bir kez daha taht kurmaya hazırlanıyor.