DENİZ VE GÜNEŞİN BULUŞMA NOKTASI: MARİSOL COFFEE BİSTRO KEPEZ SAHİLİ’NDE AÇILIYOR

tarafından
172
DENİZ VE GÜNEŞİN BULUŞMA NOKTASI: MARİSOL COFFEE BİSTRO KEPEZ SAHİLİ’NDE AÇILIYOR

Çanakkale’nin Kepez sahil yürüyüş yolunda hizmete giren ve İspanyolcada Deniz ve Güneş anlamına gelen Marisol Coffee Bistro’nun açılışı gerçekleştirilecek:

 

Programa ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu ile iş dünyasından ve bürokratlardan oluşan seçkin bir davetli gurubu da katılacak.

Yer: Boğazkent Mah. İbrahim Terzioğlu Cad. No: 10 Çanakkale (Çanakkale Kepez Sahil yürüyüş yolu

Çanakkale’ye yeni bir mekan

Çanakkale’nin Kepez sahil yürüyüş yolunda hizmete giren Marisol Coffee Bistro’nun açılışı 3 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek. Açılışa Cengiz Kurtoğlu onur konuğu olarak katılacak.

Gün batımının en iyi izlendiği mekan; Marisol Cafe Bistro

Toplam Bin 250 m2 alan üzerinde 400 m2 kapalı alan ve doğal çim ve bahçe konsepti ile açık alanda misafirlerine hizmet veren Marisol Coffee Bistro, yaz ve kış tüm mevsimlerde Çanakkalelilerin buluşma mekanı oldu. Yerel ve dünya mutfaklarından seçme menülerin sunulduğu mekan, misafirlerinin sıkılmadan uzun saatler oturabilecekleri şekilde özel olarak dizayn edildi.

İspanyolcada Deniz ve Güneş anlamında gelen Marisol Coffee Bistro, bölgede gün batımının en iyi izlenebileceği mekan olma özelliğini taşıyor. Şimdiden misafirlerinin üstün beğenisini kazanan mekan, gün batımının izlenebileceği en iyi mekan olarak paylaşımlarda ve beğenilerde öne çıkıyor.

Kepez Sahil yürüyüş yolunda denize 20 metre konumda bulunan Marisol Coffee Bistro, çalışanların güler yüzü ve ilgisi ile enerjisi yüksek bir mekan olarak tanımlanıyor. Haftanın yedi günü özel buluşmaların adresi olan Marisol’da iş yemekleri, doğum günleri ve diğer özel günlerin kutlamaları da yapılabilecek.

Şefin menüleriyle dikkat çeken mekanda pizza ve hamburger, nar ekşisi ve soğanla marine edilen Sarhoş Bonfile sunumları ve lezzetiyle sosyal medya paylaşımlarında en çok beğeni alan mekan olarak öne çıkmaya başladı. Dünyaca ünlü kahve markası

İlly ile çalışan Marisol Kafede, özel kahve çeşitleri de farklı yorumlarla sunuluyor.

Aynı anda 250 kişiye hizmet verebilecek kapasitedeki Marisol Coffee Bistro’da, malzemeler ağırlıklı olarak yerel üreticilerden ve doğal olarak üretilen işletmelerden tedarik ediliyor.

Mekanın bar bölümünde de tecrübeli barmenin hazırladığı kokteyler misafirlerin beğenisini şimdiden kazanmaya başladı.

Marisol Coffee Bistro’nun 3 Eylül Salı gününü akşam 19.00’da resmi olarak yapılacak açılışına Cengiz Kurtoğlu onur konuğu olarak katılacak. Bürokratlar ve seçkin davetlilerin de hazır olacağı açılışta 3’lü trio canlı eserler sergileyecek.