Dünyada kapalı gişe sahnelenen “Küçük Prens” Haliç Kongre Merkezi’nde

tarafından
23
Dünyada kapalı gişe sahnelenen “Küçük Prens” Haliç Kongre Merkezi’nde

İstanbul Haliç Kongre Merkezi, Antoine de Saint-Exupéry’nin ölümsüz eseri Küçük Prens’in harika sahne şovuna ev sahipliği yapıyor. Broadway Entertainment Group’un yapımını üstlendiği 21 Kasım–1 Aralık 2024 tarihleri arasında sahnelenecek dans, müzik, projeksiyon ve akrobasi ile yeniden şekillenen şovun bilet satışlarıysa devam ediyor. 

 

 

İstanbul’un kalbinde, büyüleyici manzarasıyla her göreni kendisine hayran bırakan, 102 bin metrekareye sahip İstanbul Haliç Kongre Merkezi, 21 Kasım-1 Aralık 2024 tarihleri arasında dünyaca ünlü Küçük Prens gösterisine ev sahipliği yapacak. 

 2024 sanat sezonunda Küçük Prens’in etkileyici sahne performansına ev sahipliği yapacak olan Haliç Kongre Merkezi, zarif iç mekanları ve konforlu oturma düzeniyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı vadediyor. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nin 21 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında toplam 11 gün boyunca ağırlayacağı Küçük Prens gösterisi, dünya üzerinde bugüne kadar 1 milyonu aşkın izleyici tarafından izlendi. Antoine de Saint-Exupéry’nin 1943 yılında yayımlanan aynı adlı eserinden uyarlanan gösteri, çocukları ve yetişkinleri sevgi, dostluk, sadakat ve insan doğası üzerine düşündüren bir hikaye sunuyor.

 

Kasım ayında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak olan, yapımı Broadway Entertainment Group tarafından üstlenilen Küçük Prens, içerdiği derin mesajların yanı sıra iç içe geçmiş karakterler ve gösteride kullanılan renkli kostümlerle de adından söz ettirecek. 

 

Dansın, müziğin, projeksiyonların ve akrobasinin uyumlu birleşimi olan Küçük Prens gösterisi, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak. Benzersiz bir uluslararası sahne gösterisi olan Küçük Prens dünya genelinde büyük ilgi gördü ve Paris, Sidney, Dubai, Graz gibi şehirlerde kapalı gişe oynandı. Bu sahne gösterisinde, Küçük Prens’in farklı gezegenlerde karşılaştığı karakterler ve onların temsil ettiği değerler, tiyatro, dans, akrobasi ve ileri teknoloji video haritalama ile canlandırılıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı