İstanbul Akü Yol Yardım Firmaları

tarafından
145
İstanbul Akü Yol Yardım Firmaları

Akünün nerede bozulacağını veya ne zaman bozulacağını elbette kimse bilemez. Soğuk mevsimlerin etkisi de dahil olmak üzere çeşitli koşullar nedeniyle akülerde hatalar meydana gelebilir. Arıza durumunda en yakın akücü  servisimiz ile iletişime geçerseniz sorun anında giderilecektir. Küçük bir hata büyük araba hasarına neden olabileceğinden, daha pahalı bir onarım gerekli olabilir. Bu tür aksiliklerden kaçınmak için, Başakşehir Akü mobil servisimiz tarafından kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet alabilirsiniz. 

Maliyetli olduğu kadar kaliteli ürün yelpazesi bulunmaktadır. Zira akünün kullanımı günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Araç için elektrik demek olan akü, bir zorunluluktur. Yaygın olarak otomobil sektöründe kullanılan akü, günümüzde başka alanlarda da kullanılmaktadır. Motoru çalıştırmanın ve aracı hareket ettirmenin yegâne temeli aküdür. Saatte üç amperlik bir enerji ile çalışan teyp, akünün üreteceği enerjiye muhtaçtır. Her araçta da, amper gücü farklı olan aküler kullanılmaktadır. Çalışma kapasiteleri ve prensipleri ile farklılıklar arz etmektedir. 

En yakın akücü, anında yardım sunma kapasitesindedir. Akülerin hem çalışma prensiplerinden hem de sürecinden oldukça iyi anlamaktadır. Zira, akü birbirini tetikleyen kademeleri kapsamaktadır. Motor çalıştıktan sonra alternatör tarafından aracın ihtiyacı olan gerekli elektrik verilmektedir. Aracın hareket etmesi ile birlikte de, kendi kendini şarj etme özelliği ile tasarlanmaktadır. Akü Mobil Servis FG Akü, akü konusunda istenilen her tür yardımı sunmaktadır. SLI tipinde kurşun asit olarak isimlendirilen aküler, amper cinsi ile ölçülen yüksek bir patlama sayesinde akıma ulaşılmaktadır