KADER YILDIZ KİMDİR?

tarafından
26
KADER YILDIZ KİMDİR?

20 Ocak 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Kader Yıldız 1.66 boyunda olup, 48 kilodadır.

20 Ocak 1993’te İstanbul’da dünyaya gelen Kader Yıldız, oyunculuk kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen genç yeteneklerden biridir. 1.66 boyunda ve 48 kiloda olan Kader Yıldız, hem akademik hem de sanatsal alanda kendini geliştirerek, çocukluğundan beri hayalini kurduğu oyunculukta hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Pozitif enerjisinin yanı sıra büyülü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kader Yıldız, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş, iş dünyasında teorik bilgiler kazanmıştır. Ancak sanata olan tutkusu onu oyunculuk eğitimine yönlendirmiştir.

Aldığı eğitimler:

Anadolu Üniversite İşletme

Ekol Drama Oyunculuk eğitimi

Obektivehouse Onur Tan Workshop – Oyunculuk eğitimi

Latin Dansları , Halk Oyunları

Yoga, Pilates

Rol Aldığı Projeler:

Hırçın Kız (Sinema)

Yüksek Sosyete (Dizi)

Bir daha deneyelim (Dijital)

Güzel oyuncu Kader Yıldız, yalnızca yeteneğiyle değil, oynadığı karaktere kattığı değişim ve duygusal derinlikle, izleyicileri adeta hikâyelerin içine çekmeyi başarmıştır. Farklı türlerdeki yapımlarda yer alarak başarılı bir performans sergileyen güzel oyuncu, dramatik filmlerden komediye, aksiyondan romantizme kadar her rolde kendine özgü bir iz bırakmayı bilmiştir. Mesleğine olan saygısı ve yeteneğiyle, sadece bugünün değil geleceğin de yıldızlarından biri olmaya aday…