Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı üçlemenin son filmi: Meraklı Adamın 10 Günü, 7 Kasım’da Netflix’te

tarafından
21
Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı üçlemenin son filmi: Meraklı Adamın 10 Günü, 7 Kasım’da Netflix’te

Netflix, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı roman üçlemesinden uyarlanan, Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı, Uluç Bayraktar imzalı Meraklı Adamın 10 Günü’nün yayın tarihini özel bir video ile paylaştı. Sadık’ın gizem dolu son macerası 7 Kasım’da sadece Netflix’de yayınlanacak. 

 

Mehmet Eroğlu ve Damla Serim’in birlikte kaleme aldığı üçlemenin son filminde Sadık, bu kez edebi bir merakın peşinde, kaybolan yalnız bir kızı bulma görevini üstleniyor. İstanbul sokaklarında genç kızın izini sürerken, kendisini dev şirket patronları ve internet fenomenleriyle dolu karmaşık bir ağın ortasında buluyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay’ın yapımını ise Ay Yapım’ın üstlendiği filmde Nejat İşler’e, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Cem Uslu, Sezer Arıçay, Onur Gürçay, Hazal Subaşı, Cem Özeren, Ece Özdikici, Umut Karadağ, Cenan Çamyurdu, Cem Zeynel Kılıç, Umut Temizaş, Ayten Uncuoğlu gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

 

Merak, yalnızlık, ikili ilişkiler üzerine düşündüren ve insan doğasının karanlık köşelerine ışık tutan Meraklı Adamın 10 Günü 7 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda Netflix’te.

 

Meraklı Adamın 10 Günü Hakkında:

 

İyi bir insan olmanın tek koşulu kimseye zarar vermemiş olmak mıdır? Mehmet Eroğlu’nun aynı isimli roman serisinden uyarlanan ‘10 Gün’ üçlemesi, sıradan bir yaşam sürdüren Sadık’ın bir anti-kahramana dönüşümünü konu alıyor. Serinin üçüncü ve son filmi Meraklı Adamın 10 Günü’nde Sadık, edebiyat merakının peşine takılıp ortadan kaybolan yalnız bir kadını aramaya koyuluyor ve kendisini güçlü şirket patronlarından internet fenomenlerine uzanan karmaşık bir topluluk ağının içerisinde buluyor. Geçmişte olduğu gibi bu hikayede de Sadık, tüm sorularına yanıt bulmadan durmaya niyetli değil.

 

Yönetmen: Uluç Bayraktar
  

Senarsitler: Mehmet Eroğlu, Damla Serim
 

Yapımcı: Kerem Çatay
 

Yapım Şirketi: Ay Yapım
 

Oyuncular: Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Cem Uslu, Sezer Arıçay, Onur Gürçay, Hazal Subaşı, Cem Özeren, Ece Özdikici, Umut Karadağ, Cenan Çamyurdu, Cem Zeynel Kılıç, Umut Temizaş, Ayten Uncuoğlu

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı